Lees onze aanbevelingen
Stichting Garantiefonds Reisgelden Australië specialist Calamiteitenfonds Kiwi specialist

Apollo Campers Nieuw-Zeeland

Apollo campers is een Australisch familiebedrijf dat begonnen is in 1985 en inmiddels is uitgegroeid tot een bedrijf met vestigingen in Australië, Nieuw-Zeeland, Amerika & Canada. De vloot wordt in eigen beheer gebouwd en de laatste jaren hebben ze enkele verassende nieuwe modellen geïntroduceerd. Ze hebben een uitgebreide vloot en vaak een scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Door de constante vernieuwing kan het voorkomen dat er diverse modellen rondrijden waarbij de afmetingen licht afwijken van de opgegeven specificaties. De voertuigen zijn maximum 3 jaar oud. Apollo is een 3 sterren camperverhuurder.

Apollo campers heeft de volgende modellen in Nieuw-Zeeland(klik op het model van uw keuze voor meer informatie):

Hitop

Hitop Camper

Deze compacte en economische campers is geschikt voor 2 volwassenen en 1 kind (8-13 jaar).  De camper is voorzien van een fornuis, magnetron, koelkast & cd speler. 

Maximum 3 personen

Handgeschakeld
EuroTourer

Euro Tourer

Deze 2 persoonscamper heeft de gemakken van een motorhome in een compacte campervan variant. De camper beschikt over douche/toilet, cd-speler en keuken met fornuis & magnetron.

Maximum 2 personen

Handgeschakeld
Douche & toilet
Eurocamper

Euro Camper

Een camper geschikt voor 4 personen met de zithoek direct achter de bestuurder & een ruime keuken maakt dit een echte familiecamper. Dit model is voorzien van douche/toilet, fornuis, magnetron, koelkast en TV/DVD speler.

Maximum 4 personen

Handgeschakeld
Douche & toilet
Euro Star

Euro Star

Een automaat camper geschikt voor 4 personen met twee zithoeken en een tweepersoonsbed dat elektrisch verstelbaar is. Uiteraard is dit model ook voorzien van douche/toilet, fornuis, magnetron, koelkast en TV/DVD speler.

Maximum 4 personen

Automaat
Douche & toilet
Euro Deluxe

Euro Deluxe

Een camper geschikt voor een gezelschap tot 6 personen. De bedden zijn uitermate geschikt voor lange reizigers (2 bedden zijn in lengte 2.13 meter!). De camper beschikt over douche/toilet, fornuis, magnetron, koelkast en TV/DVD speler.

Maximum 6 personen

Handgeschakeld
Douche & toilet