Koala
©Tourism Victoria

Down-Under Allover: 28 daagse hotelreis Australië & Nieuw-Zeeland

Dé ultieme reis voor reizigers die op zoek zijn naar de afwisseling die beide landen bieden! Gletsjers, woestijn, bruisend Sydney, de sprookjesachtige Great Ocean road zijn enkele hoogtepunten van deze reis. Van kangaroes tot pinguins, u kunt ze tegenkomen tijdens deze hotelreis.

 Kangoeroe_Small
©Tourism Australia

 Ozzie Highlights: 21 daagse hotelreis langs de hoogtepunten van Australië

Wilt u in een korte iconische Australische fenomenen ervaren zoals het Great Barrier Reef, Uluru/Ayers Rock, Sydney & de Great Ocean Road dan is dit de reis voor. Met een aantal binnenlandse vluchten overbruggen we de gigantische afstanden in dit land waardoor u toch op een relaxed tempo reist.

Great Barrier Reef
©Tourism Queensland

City,Reef & Rainforest: 24 daagse hotelrondreis Oostkust Australië

Een schitterende autorondreis langs de oostkust van Australië van Sydney naar Cairns (of vice versa). Hoogtepunten zoals Sydney,Fraser Island, de Whitsundays eilandengroep en de regenwouden van Cape Tribulation zijn allemaal opgenomen in dit rustige reisschema.

Aboriginal Art
©TourismNT

Dreamtime, Reef & Rainforest: 27 daagse hotelrondreis Australië

Mythische Aboriginal legendes worden gecombineerd met Kosmopolitisch Sydney, de groene regenwouden van het Tropische noorden & als toetje het Great Barrier Reef. Een complete hotelrondreis waarbij u de diversiteit van Australië ervaart!

12_apostles_great_Ocean_Road
©Great Pacific Travel

Southern Cross: 26 daagse hotelrondreis Sydney-Adelaide

U ontdekt tijdens deze reis het zuidoosten van het Australische continent. Ruige kusten worden afgewisseld met uitgestrekte bossen & bergen. Wombats, Koala's & kangoeroes u kunt ze tegenkomen op deze reis.

Remarkable rock
©SATC

Going South: 27 daagse hotelrondreis South Australia & Tasmanië

De rustige staten South Australia & Tasmanië worden in deze hotelrondreis gecombineerd.  U bezoekt Kangaroo Island, de Galapagos van Australië, en het woeste Tasmanië met o.a. Cradle Mountain.