Kayakken door Milford Sound

Mitre_peak_big

(Mitre Peak in Milford sound met prachtige weerspiegeling in the water)

Milford Sound is in het Fiordland nationaal park gelegen in het zuiden van het zuidereiland van Nieuw Zeeland. Milford Sound is voornamelijk bekend om de wat smallere en scherpe bergen die vanuit de zee oprijzen. Daarnaast biedt dit fjord fantastische uitzichten en ziet u hoe de regenwouden tegen de rotswanden aan liggen en hoort en ziet u de watervallen die honderden meters naar beneden komen. Deze ervaring mag u dan ook niet missen!

Om met een boot door Milford Sound te varen is al heel bijzonder en indrukwekkend, maar wat dacht u ervan om te kayakken in het fjord tussen de immense bergen. Dit is een ultieme belevenis die wij u kunnen aanbieden.

U begint vanaf Te Anau met een fantastische rit over de Milford Road naar Milford Sound. Dit is een world heritage gebied met vele geweldige uitzichten, watervallen en meertjes. Aangekomen in Milford Sound staan de kayaks al klaar om met een kleine groep de Milford Sound te ontdekken. Geniet vooral van de rust die u ervaart en de overweldigende natuur, die nog meer indruk maakt vanuit de kayak. Wanneer u geluk heeft, ziet u de zeehonden heerlijk uitrusten op de rotsen en misschien komt er dan zelfs nog een pinguin voorbij gewandeld.

kajak_Milford_Sound_small kajak_Milford_Sound_dolphin_small kajak_Milford_Sound_walvissen_small
(klik op de foto voor een vergroting)

Prijs is va. € 106,- p.p.