Regio's Nieuw-Zeeland
Klik hier voor een reisidee naar Nieuw-Zeeland
Contact informatie Contact informatie Contact informatie
Lees onze aanbevelingen
Stichting Garantiefonds Reisgelden Australië specialist Calamiteitenfonds Kiwi specialist

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland, of zoals de Māori zeggen Aotearoa land van de lange witte wolk is een echte droombestemming. Op een zeer kleine oppervlakte, ongeveer vergelijkbaar met het Verenigd Koninkrijk, vindt u zeer veel diversiteit. Actieve vulkanen, Māori cultuur, gletsjers, uitgestrekte bossen, fjorden en gemoedelijke steden zoals Auckland & Wellington. Met 14 nationale parken en ruim 1300 natuurreservaten heeft u het idee dat u zich altijd dichtbij de natuur bevindt. De bevolking staat bekend als uitermate vriendelijk en staat bekend om hun onbezorgde levensstijl. Lees hieronder meer per eiland!

Haka, Maori's
©James Heremaia, Tourism New Zealand

Nieuw-Zeeland Noordereiland

Maori cultuur, actieve (zee)vulkanen, geisers, prachtige stranden & walvis/dolfijnexcursies zijn enkele hoogtepunten van een bezoek aan het noordereiland van Nieuw-Zeeland. Klik op bovenstaande link voor meer informatie!

Lake Matheson

©Tourism Westcoast of the Southern Alps

Nieuw-Zeeland Zuidereiland

Uitgestrekte oerwouden, prachtige bergketens, sprookjesachtige fjorden, zeeleeuwen, zeehonden, pinguïns & gletsjers zijn enkele hoogtepunten van een bezoek aan het zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Klik op bovenstaande link voor meer informatie!

Reizen in Nieuw-Zeeland (klik op de naam van reis voor meer informatie)