Lees onze aanbevelingen
Stichting Garantiefonds Reisgelden Australië specialist Calamiteitenfonds Kiwi specialist

Onze reisspecialisten

Onze general manager en eigenaar Jolanda Haazen

Jolanda Haazen heeft in totaal 20 jaar reis en werkervaring in verschillende landen en organisaties. Jolanda zorgt ervoor dat uw reis tot in de detail wordt geregeld. Ze is een echte reisfanaat en heeft diverse bestemmingen met haar gezin met camper en of auto bezocht. Daardoor kan zij uit eigen ervaring kan vertellen over het reizen met een camper!

Onze Camperspecialist Nancy Verlaan

Nancy Verlaan heeft in totaal ongeveer 8 jaar ervaring opgedaan bij bedrijven als D-reizen en Thomas Cook. Sinds 2010 maakt ze deel uit van het team van GreatLakes-Travel / Online Camper Specialist en Great Pacific Travel. Nancy is verliefd geworden op het reizen per camper en deelt haar liefde voor zowel de VS als Canada als Austrlië en Nieuw Zeeland graag met u.

Reisconsulente Danielle van der Velden

Danielle werkt al sinds 2002 in de reisbranche. Danielle kan u perfekt adviseren over de camper welke het beste past bij uw reisgezelschap en uw wensen.

Reisconsulente Claudine Dankbaar

Claudine is een "oude rot in het vak" ze werkt al sinds 1994 onafgebroken in de reisbranche. Met haar ervaring kan ze u een goed advies geven over uw voorgenomen reis. Ze staat voor u klaar om een mooie reis voor u samen te stellen, zodat u ook zorgeloos kunt gaan genieten van al dit natuurschoon, welke ongetwijfeld ook bij u een onvergetelijke indruk achter zullen laten.