Lees onze aanbevelingen
Stichting Garantiefonds Reisgelden Australië specialist Calamiteitenfonds Kiwi specialist

Nacht expeditie naar de kiwi's op Kapiti Island

Kapiti Island Nature Tours med res_Big

(Let op de Kea vogel die honger lijkt te hebben!)

Kapiti Island is een eiland voor de westkust van het noordereiland op ca. 1uur rijden ten noorden van Wellington. Dit eiland kunt u in ca. 15minuten bereiken per ferry vanaf het vasteland. Doordat er op het eiland maximaal 50 gasten per dag worden toegelaten en waar u de kiwi's gaat spotten, maar maximaal 18 gasten per dag hoeft u niet bang te zijn dat dit een massale attractie is.

Het eiland is een natuurreservaat met inheemse vogels en de flora & fauna van Nieuw Zeeland. U wordt hier ontvangen door deskundige gidsen die alle kennis in huis hebben van de vogels en de natuur van het eiland. U kunt rustig genieten van de mooie natuurrijke omgeving en het gefluit van de verschillende vogels.

Voor de natuur- en vogelliefhebbers is dit dan ook een must voor een bezoek aan Nieuw Zeeland. Het is een bijzondere tour waarbij u na aankomst wordt ontvangen door een deskundige gids die o.b.v. hun eigen ervaringen u fascinerende wetenswaardigheden kunnen vertellen over het natuurreservaat en het eiland. Naast de wandelingen waarbij u op zoek gaat naar de bedreigde Nieuw Zeelandse vogels, zoals de Takahe, Kaka, Saddleback etc en de bijzondere flora & fauna van Nieuw Zeeland gaat u ook op zoek naar de Kiwi.

De Kiwi is de nationale loopvogel van Nieuw Zeeland en zijn bedreigde vogels waardoor u deze helaas niet veel meer zal zien in het wild. Op Kapiti Island heeft u de kans om de Kiwi's te spotten in hun natuurlijke leefomgeving, u gaat dan ook 's nachts met een deskundige gids op pad om op zoek te gaan naar deze bijzondere loopvogels. Na een nacht in de Kapiti Island Lodge waar u van de rust, natuur en vrolijke geluiden van de vogels hebt kunnen genieten vertrekt u weer terug naar het vasteland.

 

Prijs is va. € 232,-- p.p.