Britz Australië

Britz campervans is onderdeel van de THL -holding waartoe ook Maui behoort. Britz zijn in het algemeen oudere en kwalitatief minder goede campers dan Maui Campers. Omdat zij enkele unieke modellen aanbieden die geen enkele andere verhuurder heeft hebben wij hun in ons product aanbod opgenomen. Hieronder treft u enkel deze unieke modellen aan we hebben echter alle modellen in ons aanbod. We kwalificeren Britz door de ouderom van de campers als 2 sterren verhuurder. Klik hieronder op het model van uw keuze voor meer informatie!

 

Voyager

Voyager

Deze zeer compacte campervan heeft slaapplaatsen voor 4 personen. Beperkte ruimte maar een economische keuze als u met het gezin wilt rondreizen in Australië.

Maximum 4 personen
Automaat
Bushcamper

Bushcamper 4WD

Een stoere fourwheeldrive geschikt voor 2 volwassenen & 1 kind. Deze camper geeft u de vrijheid om van de gebaande paden te gaan in Australië. De camper heeft een vast dak.

Maximum 3 personen
Handgeschakeld/4 WD
Buiten handdouche
Safari

Safari 4 WD

Voordelig Australië ontdekken met het gezin of een reisgezelschap tot 5 personen kan doordat u in een tent overnacht en niet in de camper zelf. Uiteraard is de auto volledig uitgerust met kampeeruitrusting

Maximum 5 personen
Handgeschakeld/4 WD
Buiten handdouche
challenger

Challenger

Deze compacte fourwheeldrive met poptop is ideaal voor een reisgezelschap tot 2 personen. Tijdens stilstand kunt u het dak uitklappen en verandert de auto is een comfortabele camper.

Maximum 2 personen
Handgeschakeld/4 WD
Buiten handdouche