Kea Campers Nieuw-Zeeland

Kea campers bestaat sinds 1995 en is inmiddels uitgegroeid tot een prijswinnende onderneming waarbij service & kwaliteit hoog in het vaandel staat. Kea campers zijn toonaangevend, van uitstekende kwaliteit & modieus ingericht. De vloot wordt in eigen beheer gebouwd en is relatief jong (gemiddeld 2 jaar). Dit maakt hun een 5 sterren verhuurder en   volgens ons de camperverhuurder voor een vakantie door Nieuw-Zeeland.

Kea campers heeft de volgende modellen in Nieuw-Zeeland (klik op het model van uw keuze voor meer informatie!):

2 Berth Hightop_Small

2 Berth High-Top

Dit compacte maar goed uitgeruste model is het ideale voertuig voor 2 personen. Voorzien van een ruim en comfortabel bed, een keuken met fornuis, koelkast & cd/dvd speler.

Maximum 2 personen

Handgeschakeld
Kea 2+2 Fliptop 2+2 Berth Flip-Top

Een veelzijdig compact model met 2 slaapplaatsen (of 1 volwassene en 2 kinderen tot 10 jaar oud) en 4 zitplaatsen.Voorzien van een achterbed, bovenbed, een keuken met fornuis, koelkast, cd speler en tv/dvd speler.

maximum 4 personen
4 gordelplaatsen
2 slaapplaatsen
Automaat
2 BERTH ST 2 Berth Campervan ST

Deze luxe & compacte campervan geschikt voor 2 personen heeft de voorzieningen van een motorhome . De camper is voorzien van een ruim tweepersoonsbed douche/toilet, een keuken met fornuis & magnetron, cd speler en tv/dvd speler.

Maximum 2 personen
Handgeschakeld
Douche & toilet
Kea 4 Berth

4 Berth Motorhome ST

Dit model geschikt voor een gezelschap tot 4 personen heeft een ruim zitgedeelte, een ruim achterbed en een ruim bovenbed. De camper is voorzien van een keuken met fornuis & magnetron, douche & toilet en tv/dvd speler. 

Maximum 4 personen
Handgeschakeld
Douche & toilet
Kea 6 Berth

6 Berth Motorhome ST

Dit model geschikt voor een gezelschap tot 6 personen heeft een ruim achterbed, een smaller bed in het midden en een ruim bovenbed. De camper is voorzien van een keuken met fornuis & magnetron, douche & toilet en tv/dvd speler. 

Maximum 6 personen
Handgeschakeld
Douche & toilet