Gildestraat 1 Heerhugowaard +31 40-2618782

Kangaroos & Asian Beaches

Combineer de outback van Australië mer een tropische stranden van Bali. Bel ons voor informatie en een passende offerte.

Avontuur in de outback en relaxen op Bali

Deze reis is een bijzondere combinatie van een avontuurlijke outback reis door het Northern Territory van Australië waar u avonturen beleeft in bekende en minder bekende nationale parken in het noorden en midden van dit continent en een heerlijke strandvakantie op Bali.
Vanuit Darwin bezoekt u Kakadu NP, Katherine Gorge en Litchfield NP. U ziet kangoeroes, krododillen en kakatoe’s, wilde rivieren, diepe kloven en hoge watervallen. Termietenheuvels en billabongs.
Daarna reist u naar het rode hart van Australië, de echte outback begint in dit geval bij Alice Springs. Van hieruit reist u verder naar het binnenland. De mythische Uluru (Ayers Rock) doemt op. Maak een wandeling om de voet van deze beroemde rots. En voel wat de aboriginals voelen. The Valley of the Winds in Kata Tjuta (Olga’s) is ook zo’n bijzondere wandeling. En de track die u in Kings Canyon kunt lopen maakt uw avontuur kompleet.
Tijd om terug te vliegen naar Darwin vanwaar u doorvliegt naar het “godeneiland” Bali. Voor een heerlijke week vol cultuur, natuur en lekker relaxen in een resort aan een van de mooie stranden van dit Aziatisch eiland.

Great Pacific Travel-Jac Geenen

Dag: 1 – 0 km

Dubai

U vertrekt vandaag vanaf Schiphol met een gerenommeerde luchtvaartmaatschappij richting Australië. Afhankelijk van de route vliegt u ca. 9-11 uur tot een Aziatische stad zoals bijvoorbeeld Hong Kong of Singapore. Het is ook mogelijk om via Haast te vliegen. Hierna stapt u in het vliegtuig naar Darwin. Eventueel is het ook mogelijk om stopover te maken in Dubai of in een Aziatische stad (uw reis wordt dan uiteraard langer).

Tourism NT

Dag: 4 – 0 km

Darwin

Dit is de dag dat u voet zet op Australische bodem. Darwin is de meest noordelijke stad van het continent. Enkele bijzondere nationale parken liggen in de buurt. De komende dagen gaat u die bezoeken. Morgen haalt u uw huurauto op en maakt u een self-dirve safari door de tropische wetlands van Noord-Australië

Lees meer

Tourism NT

Dag: 6 – 253 km

Kakadu World Heritage National Park

Uw eerste stop is het bijzondere Kakadu NP. Het grootse park van Australië, Maak een boottocht op de Yellow River. U geniet van mooi watervallen en grote kans dat u “salties”, zoutwaterkrokodillen in het water of op de oevers zit liggen

Lees meer

Tourism NT

Dag: 7 – 303 km

Nitmiluk National Park

Nitmiluk National Park, slechts 30 kilometer ten noordoosten van Katherine, beslaat een uitgestrekt gebied, waaronder 13 indrukwekkende kloven uit het oude zandstenen land die zich uitstrekken tot zover het oog reiken kan. De Katherine Gorge is indrukwekkend en een bezoek zeker waard.

Lees meer

Tourism NT

Dag: 8 – 252 km

Litchfield National Park

Vandaag bezoekt u Litchfield NP, bekend om de vele termietenheuvels en de Lost City. Maar ook vanwege de mooie watervallen en heerlijk koele zwempoelen. Lekker om af te koelen na een stevinge wandeling.

Lees meer

Tourism NT

Dag: 9 – 137 km

Alice Springs

Vandaag rijdt u terug naar Darwin. Vandaar uit vertrekt uw vlucht naar het Red Centre van Australia. Hier begint uw outback avontuur. Na aankomst haalt u uw auto op en kunt u Alice Springs gaan verkennen. Deze stand ligt bijna in het midden van het land. Beroemd en bekend zijn hier de Royal Flying Doctor Service en AZNAC Hill

Lees meer

Tourism Australia

Dag: 11 – 447 km

Yulara

Uw eindbestemming van vandaag is Yulara (Ayers Rock Resort) waar uw overnachtingsplaats is voor de komemde (afhandkelijk van uw programma) 2 of 3 nachten. Dit is een perfecte plek om het Red Centre met Ayers Rock en de Olga’s te bezoeken.
Als u tijd heeft kunt u als naar de zonsondergang boven Ayers Rock gaan kijken. Neem een fles wijn en wat hapjes mee. Een geweldige belevenis eng goed “opwarmer” voor morgen.

Lees meer

Great Pacific Travel-Jac Geenen

Dag: 12 – 30 km

Ayers Rock

Vandaag bezoekt u 2 bijzondere bestemming. In de ochtend gaat u naar Ayers Rock (Uluru). Vertrek vroeg zodat u de zon kunt zien opkomen boven Ayers Rock, en vanwege de temperatuur, die flink op kan lopen.

Lees meer

Great Pacific Travel

Dag: 13 – 60 km

Kata Tjuta The Olgas

In de middag gaat u naar de nabij gelegen Olga’s (Kata Tjuta). Hier zijn mooie wandelingen te maken.
De Valley of the Winds is de lanste en meeste inspannende wandeling. Een goed alternatief is de Walpa Gorge track.
U overnacht weer in het Ayers Rock Resort

Lees meer

Tourism Australia

Dag: 13 – 301 km

Kings Canyon

In alle vroegte gaat u op pad voor volgende avontuur. Door de outback reist u naar de indrukwekkende Kings Canyon. U kunt hier het spectaculaire uitkijk platform bezoeken of een prachtige wandeling maken door de canyon. Neem voldoende water mee en bescherming tegen de zon. U bevindt zich in het hart van Australische outback.

Lees meer

Tourism NT

Dag: 14 – 470 km

Alice Springs

Vandaag rijdt u terug naar Alice Springs voor uw vlucht naar Darwin. waar u de huurauto inlevert en naar Darwin vliegt. Afhankelijk van het vluchtschema vliegt u In de avond of de volgende dag door naar uw strandbestemming op Bali.

Lees meer

 

Dag: 15 – 0 km

Bali Indonesië

Na uw aankomst op de luchthaven van Denpasar op Bali, gaat u op eigen gelegenheid naar uw resort voor een paar heerlijke dagen aan het strand. Ondertussen geniet u van de gastvrijheid, de cultuur, het lekkere eten, de zon, zee en het strand.

Lees meer

 

Dag: 22 – 0 km

Na een avontuurlijke reis en een heerlijke week op Bali vertrekt u vandaag terug naar Amsterdam waar u de volgende dag aankomt.

Uiteraard is deze reis aan te passen aan uw wensen en kan de reis ingekort, verlengd of in andere volgorde worden uitgevoerd. We raden u aan een persoonlijk reisplan door ons te laten samenstellen door het aanvragen van een offerte (klik hier)! Liever persoonlijk contact? Bel ons op 040-2618782

Wilt u ook een onvergetelijke reiservaring beleven, vraag uw droomreis aan!

We zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×