Gildestraat 1 Heerhugowaard +31 40-2618782

Dreamtime, Reef & Rainforest

Een droomreis van 3 weken naar Australië waar u geniet van de schitterende hoogtepunten van het Red Center en Oost Australië. Bel ons!

In 27 dagen de hoogtepunten van Australië zien

In deze het reis ervaart u het kosmopolitisch Sydney, de mythische Aboriginal Cultuur met haar dreamtime in de outback van Uluru/Ayers Rock, de World Heritage regenwouden van Kakadu en Daintree nationale parken en als afsluiter het Great Barrier Reef.

Beste reistijd voor deze reis is april t/m november omdat u tijdens het grootste gedeelte van deze reis het tropische noorden van Australië bezoekt.

De route kan ook in omgekeerde volgorde worden afgelegd of aangepast worden aan uw wensen! De accommodatie in deze reis kan aangepast worden aan uw budget en persoonlijke voorkeuren zo hebben we een breed aanbod van unieke B&B’s, Homesteads en 3 tot 5 sterren hotels. Laat u adviseren over de uitgebreide mogelijkheden door een offerte aan te vragen of bel ons voor persoonlijk advies op 040-2618782.

GreatPacificTravel

Dag: 1 – 0 km

Kuala Lumpur

U vertrekt vandaag vanaf Schiphol met een gerenommeerde luchtvaartmaatschappij richting Australië. Afhankelijk van de route vliegt u ca.11 uur tot een Aziatische stad zoals bijvoorbeeld Hong Kong, Singapore of Kuala Lumpur. Hierna stapt u in het vliegtuig naar Sydney. Eventueel is het ook mogelijk om te overnachten in een Aziatische stad (uw reis wordt dan uiteraard langer)

Lees meer

Sally Mayman, Tourism NSW

Dag: 3 – 0 km

Sydney

Vandaag is uw aankomst dag in Sydney. U heeft vandaag de tijd om te wennen aan het tijdsverschil en op het gemak al enkele hoogtepunten van de stad te bekijken. Bezoek bijvoorbeeld de Botanische tuinen en ontdek te voet de mooie omgeving van uw hotel. We regelen een overnachting in de historische wijk “The Rocks”.

Lees meer

GreatPacificTravel

Dag: 4 – 0 km

Sydney

U kunt op Sydney vandaag op uw eigen tempo verder ontdekken. Het operahouse, de Harbor Bridge,de haven en Bondi en Manley Beach zijn enkele van de mogelijkheden.

Lees meer

Hamilton Lund, Tourism NSW

Dag: 5 – 0 km

Blue Mountains

Als u de omgeving van Sydney wilt ontdekken kunnen we vandaag een dagexcursie naar bijvoorbeeld de Blue Mountains voor u boeken. Alternatief gebruikt u deze dag om de stad op eigen gelegenheid verder te ontdekken.

Lees meer

Tourism NT

Dag: 6 – 0 km

Alice Springs

Een binnenlandse vlucht brengt u vandaag van Sydney naar Alice Springs. Deze plaats in het Red Center is uw uitvalsbasis voor een bezoek aan Ayers Rock/Uluru. Op de luchthaven haalt u uw auto voor de komende dagen op. U overnacht in Alice Springs.

Lees meer

Tourism NT

Dag: 7 – 471 km

Ayers Rock

Vanochtend rijdt u de befaamde woestijn weg van Alice Springs naar Uluru Ayers Rock. Eindig uw dag met een zonsondergang over Ayers Rock. U overnacht in Yulara (Ayers Rock Resort).

Lees meer

Great Pacific Travel

Dag: 8 – 0 km

Kata Tjuta The Olgas

U kunt de dag beginnen met een zonsopgang over Uluru, daarna is een wandeling met gids rond de basis van Uluru erg populair. Een bezoek aan Kata Tjuta The Olgas mag niet ontbreken in uw schema. U overnacht wederom in Yulara.

Lees meer

Tourism NT

Dag: 9 – 322 km

Kings Canyon

Door de Outback reist u naar de indrukwekkende Kings Canyon. U kunt hier het spectaculaire uitkijk platform bezoeken of een prachtige wandeling maken door de canyon. Neem voldoende water mee en bescherming tegen de zon. U bevindt zich in het hart van Australische outback.

Lees meer

Tourism NT

Dag: 10 – 470 km

Darwin

Vandaag vliegt u van Alice Springs naar de hoofdstad van de Northern Territory: Darwin. Geniet van deze bijzondere stad door een van de avondmarkten te bezoeken.

Lees meer

Tourism NT

Dag: 11 – 250 km

Kakadu World Heritage National Park

Uw reist met de huurauto naar het Kakadu World Heritage nationaal Park. Dit prachtige nationale park staat bekend om zijn uitgestrekte regenwouden, de Billabongs (een soort meertjes), krokodillen, prachtige vergezichten & Aboriginal cultuur.

Lees meer

Tourism NT

Dag: 12 – 282 km

Litchfield National Park

U kunt in de ochtend Kakadu nog verder ontdekken. Hierna staat er een korte rit naar Litchfield nationaal park op het programma.

Lees meer

Tourism NT

Dag: 13 – 100 km

Darwin

Wandelen, zwemmen of de watervallen bezoeken zijn enkele activiteiten die u in Litchfield kunt doen. U heeft vervolgens nog een korte rit voor de boeg naar Darwin waar u wederom overnacht.

Lees meer

Tourism Queensland

Dag: 14 – 138 km

Port Douglas

Een lokale luchtvaartmaatschappij brengt u vandaag van Darwin naar Cairns. U haalt hier de auto op en rijdt naar Cape Tribulation/Daintree Nationaal park. U overnacht in het gezellige Port Douglas of midden in het regenwoud (afhankelijk van uw wensen).

Lees meer

Tourism Queensland

Dag: 15 – 0 km

Cape Tribulation

Laat u verassen door het prachtige regenwoud van dit World Heritage park. U kunt vanaf de zee het regenwoud bekijken of een tocht maken door het regenwoud zelf. U overnacht nogmaals een nacht tussen de flora en fauna van het regenwoud of in het gezellige Port Douglas.

Lees meer

Tourism Queensland

Dag: 16 – 171 km

Atherton Tablelands

Vandaag gaat u op weg naar het onbekende achterland van Cairns de prachtige Atherton Tablelands. U overnacht in de prachtig gelegen boomhutten van Rose Gums Wilderness Retreat.

Lees meer

tourism Queensland

Dag: 17 – 0 km

Atherton Tablelands

De Atherton Tablelands bieden u een unieke mix tussen bosrijk landschap in combinatie met het droge landschap van de Outback. In de omgeving van uw hotel kunt u prachtige wandelingen maken en de zeldzame Platypus proberen te ontdekken.

Lees meer

Tourism Queensland

Dag: 18 – 345 km

Townsville

Uw einddoel van vandaag is het mooie kustplaatsje Townsville we raden u aan om via het binnenland richting de kust af te zakken. Vanavond kunt u de zon zien zakken in de Zuid-Zee Oceaan.

Lees meer

Tourism Queensland

Dag: 19 – 272 km

Airlie Beach

Airlie Beach is de meest zuidelijke stop van deze rondrit. Zowel de kust als het achterland heeft u veel activiteiten te bieden.

Lees meer

GreatPacificTravel

Dag: 20 – 0 km

Whitsunday Eilanden

We raden u aan om vandaag een dagexcursie naar de prachtige eilandengroep ” The Whitsundays” te maken. In de koraalrijke azuurblauwe wateren liggen prachtige witte eilanden. De eilanden zijn een waar snorkelparadijs!

Lees meer

Tourism Queensland

Dag: 21 – 506 km

Mission Beach

Langs de kust reist u richting het noorden. Onderweg komt u langs prachtige baaien welke een prima picknick plaats vormen om deze wat langere rit naar Mission Beach te onderbreken.

Lees meer

Tourism Queensland

Dag: 22 – 165 km

Palm Cove

Na uw overnachting in Mission Beach vervolgt u uw weg naar het eind punt van de reis Palm Cove. Dit kleinschalige strandplaatsje iets ten noorden van Cairns heeft een prachtige strand en leuke restaurantjes & winkeltjes.

Lees meer

Tourism Australia

Dag: 23 – 0 km

Great Barrier Reef

Uw laatste dag in Australië. U kunt genieten van het strand of nog de mogelijkheid nemen het Great Barrier Reef te bezoeken. Uit eigen ervaring kunnen we u advies geven over welke excursie naar het Great Barrier Reef het beste bij uw wensen aansluit.

Lees meer

Tourism Queensland

Dag: 24 – 0 km

Cairns

Vandaag vertrekt u vanuit Cairns met het vliegtuig richting Amsterdam. U komt hier de volgende dag aan.

Lees meer

Wilt u ook een onvergetelijke reiservaring beleven, vraag uw droomreis aan!

We zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×