Gildestraat 1 Heerhugowaard +31 40-2618782

Down Under all over

Tijdens deze reis bezoekt u zowel een aantal hoogtepunten in Australië en in Nieuw-Zeeland. Ondek twee werelden in een reis. Bel ons!

Australië en Nieuw-Zeeland in een reis

Deze rondreis is één van de bijzondere rondreizen door Australië en Nieuw-Zeeland. De reis combineert Australische hoogtepunten zoals het bruisende Sydney, de uitgestrekte outback van Uluru/Ayers Rock en de Great Ocean Road met Nieuw-Zeelandse wonderen der natuur, zoals de fjorden en gletsjers van het Zuidereiland.

Dit is de ultieme reis voor de veeleisende reiziger die op zoek is naar de afwisseling die beide prachtige landen bieden. De verschillen in landschappen, flora en fauna tijdens deze rondreizen door Australië en Nieuw-Zeeland zijn ongekend.

Great Pacific Travel

Dag: 1 – 0 km

Kuala Lumpur

U vertrekt vandaag vanaf Schiphol met een gerenommeerde luchtvaartmaatschappij richting Nieuw-Zeeland. Afhankelijk van de route & luchtvaartmaatschappij vliegt u naar een Aziatische stad zoals bijvoorbeeld Hong Kong, Singapore of Kuala Lumpur. Hierna stapt u in het vliegtuig naar Auckland of Christchurch . Eventueel is het ook mogelijk om een stopover te maken in een Aziatische stad (uw reis wordt dan uiteraard langer)

Lees meer

Great Pacific Travel

Dag: 3 – 0 km

Sydney

Uw aankomst dag in Sydney. U heeft vandaag de tijd om te wennen aan het tijdsverschil en op het gemak al enkele hoogtepunten van de stad te bekijken. Bezoek bijvoorbeeld de Botanische tuinen en ontdek te voet de mooie omgeving van uw hotel.

Lees meer

Great Pacific Travel

Dag: 4 – 0 km

Bondi Beach

U heeft de mogelijkheid Sydney op uw eigen tempo te ontdekken. Het operahouse, de haven & de stranden zijn enkele van de vele mogelijkheden. Tip! neem de ferry naar Bondi Beach of Manly Beach voor een mooi tochtje door de haven.

Lees meer

Hamilton Lund

Dag: 5 – 140 km

Blue Mountains

Als u de omgeving van Sydney wilt ontdekken kunnen we vandaag een dagexcursie naar bijvoorbeeld de Blue Mountains voor u boeken. Alternatief gebruikt u deze dag om de stad op eigen gelegenheid verder te ontdekken

Lees meer

Tourism NT

Dag: 6 – 0 km

Alice Springs

Een binnenlandse vlucht brengt u vandaag van Sydney naar Alice Springs. Deze plaats in het Red Center is uw uitvalsbasis voor een bezoek aan Uluru/Ayers Rock, Kata Tjuta/The Olgas en Kings Canyon.

Lees meer

Tourism NT

Dag: 7 – 0 km

Ayers Rock

Vanochtend wordt u vroeg opgehaald om een 3 daagse tour te maken door het Australische Red Center. Uw reis in kleine groep (max 15 personen) en overnacht in permanente tentenkampen (kijk voor meer informatie bij onze 3 daagse red center tour). U overnacht in de omgeving van Ayers Rock/Uluru.

Lees meer

Tourism Australia

Dag: 10 – 0 km

Melbourne

Vandaag vliegt u naar Melbourne de hoofdstad van de staat Victoria. Op de luchthaven haalt u uw huurauto op. Bezoek te voet enkele hoogtepunten van de stad zoals St Kilda, Federation Square of de hippe wijk Fitzroy.

Lees meer

Tourisme Victoria

Dag: 11 – 127 km

Phillip Island

Onderweg naar Philip Island kunt u nog een bezoek brengen aan de Dandenongs Mountains. U sluit de dag af op Philip Island waar u de befaamde Pinguïn parade kunt bezoeken. Naast pinguins zijn er nog meer dieren die het eiland bevolken zoals een zeehonden kolonie.

Lees meer

Robert Blackburn, Tourism Victoria

Dag: 12 – 278 km

Apollo Bay

U verlaat Philip Island en reist via het Mornington Peninsula en de ferry naar de Great Ocean Road. U overnacht in Apollo Bay. Optioneel regelen we een excursie voor u waarbij u kunt zwemmen met dolfijnen en zeehonden.

Lees meer

Tourism Australia

Dag: 13 – 0 km

Port Fairy

Vandaag reis u onder andere langs de bekende ” Twelve Apostles” maar laat u verrassen, er is nog veel meer te zien en doen langs de Great Ocean Road. Ga wandelen in het mooie achterland, picknicken op een van de mooie uitkijkpunten of op koala spot tocht. Helemaal spectaculair is het maken van een helicoptervlucht over en langs de Great Ocean Road. U overnacht in Port Fairy.

Lees meer

Tourism Australia

Dag: 14 – 158 km

Halls Gap

U rijdt vandaag via de Grampians Road al dwars door het nationale park heen om uw rit te eindigen in Halls Gap, de uitvalsbasis van het Grampians national park.

Lees meer

Tourism Australia

Dag: 15 – 0 km

Grampains National Park

Een volle dag om mooie wandelingen te maken in dit bijzondere nationale park. U kunt dit volledig op uw eigen tempo doen dus wellicht is een ontspannen begin van de dag een aanrader na alle indrukken die u al heeft opgedaan.

Lees meer

Tourism Australia

Dag: 16 – 252 km

Melbourne

Vandaag rijdt u terug naar Melbourne, maar neem er de tijd voor hier te komen. U kunt rijden via de bekende Goldfields. We laten u overnachten in een hotel in de buurt van de luchthaven omdat u vaak al vroeg in de ochtend vertrekt naar Christchurch/Nieuw-Zeeland.

Lees meer

Graeme-Murray

Dag: 17 – 0 km

Christchurch

U vliegt vandaag naar Christchurch/Nieuw-Zeeland waar u op de luchthaven uw huurauto ophaalt. De grootste stad van het zuidereiland heeft een prachtige botanische tuin & een compact centrum. U overnacht in Christchurch.

Lees meer

Rob Suisted, Tourism New Zealand

Dag: 18 – 332 km

Aoraki Mount Cook NP

Op uw eerste dag in Nieuw-Zeeland rijdt u langs de turkooizen bergmeren Lake Tekapo en Lake Pukaki naar de hoogste berg van Nieuw-Zeeland Mount Cook.

Lees meer

Great Pacific Travel

Dag: 19 – 330 km

Dunedin

De bergen maken langzaam plaats voor een grillige kustlijn.

Op uw route komt u nog langs de mythische Moeraki Boulders. Einddoel is Dunedin waar u tegen het einde van de dag de Geeloog pinguins aan land kunt zien komen op de stranden van het Otago Peninsula.

Lees meer

Great Pacific Travel

Dag: 20 – 330 km

Fiordland NP

Van de oostkust reist u vandaag helemaal naar de westkust van het Zuidereiland. U komt hier door de vlaktes van “sheep” country en agrarisch gebied om aan het eind van de dag weer de bergen te zien verschijnen. U overnacht in Te Anau de uitvalsbasis van het Fiordland national park.

Lees meer

Chris McLennan,Tourism New Zealand

Dag: 21 – 0 km

Milford Sound

Een van de hoogtepunten van veel reizigers naar Nieuw-Zeeland is een cruise door de Fjorden van het nationaal park Fiordland. Er zijn twee prachtige Fjorden waar een tocht door gemaakt kan worden de Milford Sound en de Doubtful Sound. Beide prachtig maar beide dienen wel van te voren gereserveerd te worden. Graag informeren we u over de mogelijkheden, medewerkers van Great Pacific Travel hebben beide bezocht. U overnacht weer in Te Anau

Lees meer

The-Ultimate-Jump

Dag: 22 – 175 km

Queenstown

Langs de prachtige bergweg naar Lake Wakatipu ziet u langzaam Queenstown aan de horizon verschijnen. Deze stad staat bekend als de adventure capital van Nieuw-Zeeland.

Lees meer

Great Pacific Travel

Dag: 23 – 335 km

Franz Jozef Glacier

Door de prachtige Haast bergpas vervolgt u uw weg naar de gletsjers van de westkust. Neemt u ruim de tijd om deze rit te maken want om elke bocht is weer een nieuw mooi fotomoment. U overnacht in Frans Jozef.

Lees meer

Tourism NZ

Dag: 24 – 0 km

Lake Matheson

Vandaag kunt u het gletsjergebied gaan ontdekken. U kunt dit met gids doen wandelend aan de voet van de gletsjer maar een echt unieke ervaring is om met een helikopter de gletsjer hogerop te ontdekken. We raden u de helihike aan omdat u dan ook een wandeling bovenop de gletsjer gaat maken. Eventueel kunt u ook nog een wandeling maken bij Lake Matheson.

Lees meer

Tourism NZ

Dag: 25 – 136 km

Hoktitika

Vandaag rijdt u naar het centrum van de Nieuw-Zeelandse Jade handel Hokitika. Een mooie overnachtingplaats voor u de uitdagende Arthurs pass doorsteekt.

Lees meer

Graeme-Murray

Dag: 26 – 252 km

Christchurch

U steekt de prachtige Arthurs pass vandaag door terug naar Christchurch. U overnacht in Christchurch.

Lees meer

Great Pacific Travel

Dag: 27 – 0 km

Vandaag vliegt u terug naar Nederland waar u de volgende dag aankomt op Schiphol (of eventueel een alternatieve luchthaven zoals Düsseldorf of Brussel).

Alhoewel het tempo iets hoger ligt dan bij onze overige reizen is het tempo van de reis door Australië en Nieuw-Zeeland goed in balans en door een aantal binnenlandse vluchten zult u optimaal kunnen genieten van deze toeristische trekpleisters. De route is bedoeld als inspiratie en gebaseerd op de reiservaringen van de medewerkers van Great Pacific Travel. Dit geldt voor al onze georganiseerde rondreizen in Australië en reizen in Australië en Nieuw-Zeeland.

Wilt u ook een onvergetelijke reiservaring beleven, vraag uw droomreis aan!

We zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×