Gildestraat 1 Heerhugowaard +31 40-2618782

Wild Wild West

Vraag een offerte aan om te genieten van wild west Australië, de plek van de ongerepte natuur in de outback van Australië. Klik hier!

28 Dagen rondreizen door West Australië

Met de camper of auto op uw eigen tempo de westkust van Australië verkennen om zo de hoogtepunten van deze streek te ontdekken. De camper geeft u de vrijheid om zelf uw route ter plaatse te bepalen maar om u een indruk van de mogelijkheden te geven treft u hieronder een voorbeeldroute aan de westkust van Australië. Indien u deze route gebruikt als leidraad weet u zeker dat u de hoogtepunten van de westkust leert kennen en dat er rekening is gehouden met redelijke rijafstanden en rijtijden. Als u met de auto wil gaan regelen wij voor u comfortable overnachtingsplekken op de mooiste plekken. Daar hoeft u dan niet meer voor te zorgen. Alles geregeld van A tot Z.

De reis kan worden uitgevoerd met de camper van uw keuze laat u adviseren welk voertuig en welke verhuurder het beste bij uw wensen aansluit. We kunnen de reis op basis van huurauto en hotels uitvoeren. Met een 4×4 camper of auto kunt u optimaal genieten van deze “outbackreis”.

Great Pacific Travel

Dag: 1 – 0 km

Kuala Lumpur

U vertrekt vandaag vanaf Schiphol met een gerenommeerde luchtvaartmaatschappij richting Australië. Afhankelijk van de route vliegt u ca. 9-11 uur tot een Aziatische stad zoals bijvoorbeeld Hong Kong, Singapore of Kuala Lumpur. Hierna stapt u in het vliegtuig naar Perth (of alternatief naar Darwin). Eventueel is het ook mogelijk om te overnachten in een Aziatische stad (uw reis wordt dan uiteraard langer).

Lees meer

Tourism Western Australia

Dag: 3 – 0 km

Perth

Vandaag komt u aan in de hoofdstad van West-Australië, Perth. U kunt een wandeling maken door het centrum & het prachtige Kings Park. Of bezoek een van de prachtige stranden of het kustplaatsje Fremantle met zijn gezellige winkels & restaurants. Als u hier wat langer wilt blijven is het zeker leuk om naar Rottnest Island te gaan.

Lees meer

Tourism Western Australia

Dag: 4 – 250 km

Namburg NP

De auto of camper van uw keuze kunt u vroeg ophalen om op tijd te beginnen aan uw eerste rit naar het prachtige Nambung nationaal park beter bekend als de Pinnancles.

Lees meer

Tourism Western Australia

Dag: 5 – 322 km

Kalbarri National Park

Vandaag gaat u op weg naar het volgende natuurwonder Kalbarri National Park. U volgt de befaamde
“Highway number 1” die rondom het Australisch continent loopt.

Lees meer

Tourism Western Australia

Dag: 6 – 0 km

Kalbarri National Park

Een volle dag om het Kalbarri National Park te ontdekken. De Murchison rivier heeft prachtige kloven gemaakt in de rode bergen en dit levert een prachtig landschap op. U kunt hier kajakken, wandelen en genieten van de prachtige uitkijkpunten.

Lees meer

Tourism Western Australia

Dag: 7 – 395 km

Monkey Mia

Vanaf Kalbarri rijdt u naar het noorden richting Monkey Mia onderweg komt u de prachtige rode klifkusten van West-Australië tegen.

Lees meer

Tourism Western Australia

Dag: 8 – 0 km

Monkey Mia

Monkey Mia is vooral beroemd om zijn (wilde) dolfijn populatie en een voedersessie bij wonen is dan ook een hoogtepunt voor de meeste reizigers. Laat u echter ook door de rest van het schiereiland verrassen en breng een bezoekje aan het prachtige verlaten Francois Perron nationaal park ( we raden een optionele excursie aan i.v.m. de onverharde wegen) of het fragiele ecosysteem van Sharkbay.

Lees meer

Tourism Western Australia

Dag: 9 – 350 km

Carnarvon

Op weg maar Carnarvon rijdt u wederom langs prachtige verlaten stranden. Deze vormen een ideale basis voor een picknick stop waarbij u een schitterend uitzicht heeft op de Indische oceaan. Beroemd zijn hier de Carnavon Blowholes aan de kust. Tegen zonsondergang kunt u in de omgeving van Carnarvon vaak kangoeroes zien.

Lees meer

Tourism Western Australia

Dag: 10 – 238 km

Coral Bay

Voor u uw reis vervolgt naar Coral Bay kunt u nog een bezoekje brengen aan de blowholes van Carnarvon. De prachtige kustlijn van West-Australië is ook vandaag regelmatig in zicht en biedt geweldige fotomomenten langs de highway number 1.

Lees meer

Tourism Western Australia

Dag: 11 – 0 km

Coral Bay

Vandaag een heerlijke dag aan het strand of onderwater. Voor de kust van Coral Bay bevindt zich het Ningaloo Reef, dit rif is zeer divers en elk seizoen heeft zijn eigen aantrekkingskracht en diverse vissen zoals manta rays en schilpadden. Hoogtepunt van een bezoek aan het rif zijn de Walvishaaien die hier langstrekken van april t/m julli. Laat u adviseren over de mogelijkheden.

Lees meer

Tourism Western Australia

Dag: 12 – 600 km

Tom Price

De Pilbara region wordt gekenmerkt door een warm klimaat en een zeer oud landschap (tot 2 biljoen jaar oud). U reist door dit rode rotsachtige landschap naar dorpje Tom Price aan de rand van het hoogtepunt van dit gebied het Karijini national park. De rit is lang maar mooi dus we raden u aan vroeg op te staan.

Lees meer

Tourism Australia

Dag: 13 – 0 km

Karijni NP

Indien u met een een reguliere camper reist raden we u aan een excursie in four wheeldrive voertuig te maken naar Karijini national park aangezien dit prachtige park doorsneden wordt door onverharde wegen. Het landschap dat bestaat uit prachtige bergkloven, watervallen, wilde bloemen en meertjes lenen zich voor prachtige wandelingen, zwemmen (lekker afkoelen na een wandeling) en mooie fotomomenten.

Lees meer

Tourism Australia

Dag: 14 – 412 km

Port Hedland

U reist vandaag verder door het landschap van de Pilbara op weg naar het commerciële centrum van deze regio, de havenstad Port Hedland. In deze stad kunt u wederom bij een wat grotere supermarkt boodschappen doen en genieten van de mogelijkheden die de stad biedt.

Lees meer

Tourism Western Australia

Dag: 15 – 611 km

Broome

Highway number 1 loopt op dit traject tussen de Indische oceaan en de Great Sandy desert. Dit betekend een typisch Australisch vlakte vol met spinifex in afwisseling met prachtige verlaten en ongrepte stranden. Een lange rit voor de boeg vandaag dus vertrek op tijd!

Lees meer

Tourism Western Australia

Dag: 16 – 0 km

Broome

U heeft een volle dag om Broome op uw gemak te ontdekken. Deze stad staat bekend om zijn parels (die voor de kust worden gekweekt), prachtige stranden en de kamelen populatie. Een ritje over het prachtige cable beach op een kameel tijdens zonsondergang is een aanrader (optioneel). Voor de rest een dag om eens heerlijk bij te komen en te genieten van strand en het gezellige en compacte centrum van Broome.

Lees meer

Tourism Western Australia

Dag: 17 – 396 km

Fitzroy Crossing

U begint uw rit door de volgende regio van West-Australië, de Kimberley. U reist langs dit prachtige natuurgebied, wat het decor was voor de film Australia met Nicole Kidman. Uw eerste stop is Fitzroy Crossing.

Lees meer

Tourism Western Australia

Dag: 18 – 0 km

The Kimberley

Het kleine Fitzroy Crossing is niet de hoofdreden van uw stop aan de rand van de Kimberley. Vanaf hier kunt het prachtige natuurgebied van de Windjana Gorge en Tunnel Creek of Geiki Gorge bezoeken. Laat u van te voren goed adviseren want niet alle hoogtepunten kunnen met een two wheeldrive bezocht worden (optioneel boeken we een excursie voor u).

Lees meer

Tourism Western Australia

Dag: 19 – 290 km

Halls Creek

Uw route vervolgt zicht verder langs de Kimberley naar het volgende outback stadje Halls Creek. U kunt hier een panoramische vlucht maken over de prachtige Bungle bungles in combinatie met de Wolfe Creek meteoriet. rijafstand 290 km ca. 3,5 uur

Lees meer

Tourism Western Australia

Dag: 20 – 360 km

Kununurra

Langs Aboriginal land rijdt u vandaag naar Kununurra het gezellige plaatsje waar de Highway number 1 & de avontuurlijke Gibb River Road samenkomen. Heeft u uw kans gemist in Halls Creek dan kunt u ook vanaf hier nog een vlucht over de Bungle Bungles maken een echte aanrader (optioneel boeken wij deze voor u!).

Lees meer

Tourism Western Australia

Dag: 21 – 0 km

El Questro Wilderness Park

Vandaag heeft u de tijd om te relaxen in het centrum van Kununurra. Heeft u echter nog energie over dan heeft u de gelegenheid om de prachtige meren te bezoeken of het uitgestrekte cattlestation/ resort El Questro.

Lees meer

Tourism NT

Dag: 22 – 514 km

Nitmiluk National Park

U verlaat West-Australia om het Northern Territory vandaag te betreden. Het landschap wordt langzaam steeds groener maar eerst maakt u nog een stop in het plaatsje Katherine met zijn rode bergkloven.

Lees meer

Tourism NT

Dag: 23 – 0 km

Nitmiluk National Park

Een bezoek aan Katherine is niet compleet zonder een bezoek aan Katherine Gorge in het Nitmiluk National Park. Kajakken is de beste manier om dit park te ervaren, we regelen graag een goede excursie voor u (optioneel).

Lees meer

Tourism NT

Dag: 24 – 227 km

Kakadu World Heritage National Park

Vandaag rijdt u naar het Kakadu National park. Dit gebied heeft de bescherming van Unesco world Heritage niet alleen voor zijn prachtige natuur maar ook voor de unieke aborignal rotstekeningen die hier te vinden zijn.

Lees meer

Tourism NT

Dag: 25 – 0 km

NourLangie Rock

Een volle dag om Kakadu te ontdekken. Afhankelijk van uw gekozen camping kunt u een bepaald gedeelte van het park ontdekken zoals Yellow Water Billabong of NourLangie Rock.

Lees meer

Tourism NT

Dag: 26 – 0 km

Darwin

Vandaag rijdt u naar Darwin de tropische hoofdstad van het Northern Territory. U heeft een korte rit voor de boeg zodat u ook nog kunt genieten van een vrije middag in Darwin. nog genoeg puf? Bezoek een van de avondmarkten van Darwin voor mooie houtsnij souvenirs.

Lees meer

Great Pacific Travel

Dag: 27 – 0 km

Amsterdam

In Darwin stap u vandaag op het vliegtuig stapt naar Amsterdam. De volgende dag landt u op schiphol (of een alternatieve luchthaven zoals Dusseldorf of Brussel).

Uiteraard is deze reis aan te passen aan uw wensen en kan de reis ingekort, verlengd of in andere volgorde worden uitgevoerd. We raden u aan een persoonlijk reisplan door ons te laten samenstellen door het aanvragen van een offerte (klik hier)! Liever persoonlijk contact? Bel ons op 040-2618782

Wilt u ook een onvergetelijke reiservaring beleven, vraag uw droomreis aan!

We zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×