Gildestraat 1 Heerhugowaard +31 40-2618782

Freedom of the South

Met deze afwisselende rondreis kunt u genieten van de mooie natuur in Australie, Great Ocean Road en Philip Island zijn echte hoogtepunten.

26 Dagen rondreizen door Zuid Australië

Deze rondreis volgt de zuidkust van Australië van Sydney naar Adelaide of v.v. Deze voorbeeldroute heeft een afwisselend schema waarbij u hoogtepunten als de Snowy Mountains, de Great Ocean Road, de Grampains nationaal park en Kangaroo Island kunt bezoeken.

Great Pacific Travel

Dag: 1 – 0 km

Singapore

U vertrekt vandaag vanaf Schiphol met een gerenommeerde luchtvaartmaatschappij richting Australië. Afhankelijk van de route vliegt u ca.11 uur tot een Aziatische stad zoals bijvoorbeeld Hong Kong, Singapore of Kuala Lumpur. Hierna stapt u in het vliegtuig naar Sydney (of Adelaide). Eventueel is het ook mogelijk om te overnachten in een Aziatische stad (uw reis wordt dan uiteraard langer)

Lees meer

Great Pacific Travel

Dag: 3 – 0 km

Sydney

Vandaag is uw aankomst dag in Sydney. U heeft vandaag de tijd om te wennen aan het tijdsverschil en op het gemak al enkele hoogtepunten van de stad te bekijken. Bezoek bijvoorbeeld de Harbor Bridge en het wereldberoemde Opera House en ontdek te voet de mooie omgeving van uw hotel

Lees meer

Hamilton Lund, Tourism NSW

Dag: 4 – 102 km

Blue Mountains

Vanochtend vroeg haalt u de camper op om een korte maar mooie rit te maken naar de Blue Mountains national park. U heeft voldoende tijd om eerst nog even boodschappen in te slaan. Geniet in de middag al van de prachtige uitzichten van de Blue Mountains.

Lees meer

Hamilton Lund, Tourism NSW

Dag: 5 – 0 km

Blue Mountains

U heeft een volle dag om dit prachtige natuurgebied te ontdekken. U kunt een prachtige toeristische route rijden in dit gebied en deze onderbreken door wandelingen. Waarbij het uitzichtpunt voor de Three Sisters zeker niet mag ontbreken.

Lees meer

Tourism NSW

Dag: 6 – 330 km

Canberra

Door het binnenland van New South Wales rijdt u naar de hoofdstad van Australië, Canberra. Het nationaal museum dat hier gevestigd is geeft een uitgebreid beeld van de geschiedenis, natuur & cultuur van het land. Rijafstand 330 km ca. 4,5 uur

Lees meer

Tourism Victoria

Dag: 7 – 460 km

Mount Buffalo NP

Na uw bezoek aan de diplomaten stad heeft u een langere rit voor de boeg door de bergen naar Mount Buffalo National Park.

Lees meer

Tourism Victoria

Dag: 8 – 0 km

Mount Buffalo NP

U kunt het Mount Buffalo National Park per fiets of te voet ontdekken. De prachtige bergen vormen een mooi decor. In de Australische winter is dit een populair wintersportgebied.

Lees meer

Tourism Victoria

Dag: 9 – 256 km

Metung

U rijdt via de prachtige Great Alpine Road naar Metung/Lakes Entrances aan de kust van de staat Victoria. Metung is een klein dorpje met veel charme, Lakes Entrance wat in de buurt ligt heeft iets meer faciliteiten.

Lees meer

Tourism Victoria

Dag: 10 – 214 km

Wilsons Promontory NP

Langs de kust zakt u verder naar het zuiden af richting een van de meest populaire nationale parken van Victoria, Wilsons Promontory.

Lees meer

Tourism Victoria

Dag: 11 – 0 km

Wilsons Promontory NP

Wilsons Promontory National Park is een uitgestrekt getijden- bosgebied met unieke flora en fauna. Bij Tidal River, een van de meest populaire plekken in het nationale park, is het mogelijk veel wildlife te zien zoals wombats, rosellas en kookaburras

Lees meer

Tourism Victoria

Dag: 12 – 135 km

Phillip Island

Een korte rit langs brengt u naar Phillip Island. Dit eiland is met het vasteland verbonden door een brug. Indien u op tijd op het eiland bent heeft u nog tijd om de Penguin Parade te bezoeken. Rijafstand 135 km ca. 2,5 uur

Lees meer

Robert Blackburn, Tourism Victoria

Dag: 13 – 0 km

Phillip Island

Deze dag kunt u benutten om het prachtige Phillip Island te ontdekken. Een van de hoogtepunten is Seal rock en the Nobbies waar een zeehondenkolonie is gevestigd.

Lees meer

Tourism Victoria

Dag: 14 – 140 km

Melbourne

Langs de kust & de prachtige Dandenong bergen rijdt u naar Melbourne, de hoofdstad van de staat Victoria. Neem de tijd om in de Dandenong een stop te maken voor prachtige wandelmogelijkheden.

Lees meer

Tourism Victoria

Dag: 15 – 0 km

Melbourne

Deze diverse stad heeft verschillende kanten. Bezoek St Kilda voor het relaxte strandleven, Brunswick Street voor zijn alternatieve winkels en restaurantjes of federation square het centrale plein van de stad. De stad heeft een keur aan musea en groene parken dus voor alle toeristen heeft deze stad wat te bieden.

Lees meer

Robert Blackburn, Tourism Victoria

Dag: 16 – 195 km

Great Ocean Road

U verlaat de bijzondere stad Melbourne om te beginnen aan een van de meest spectaculaire kustwegen ter wereld de Great Ocean Road. Uw eerste overnachting is aan het begin van de Great Ocean Road zodat u optimaal kunt genieten van alle wandelmogelijkheden in het achterland.

Lees meer

Robert Blackburn, Tourism Victoria

Dag: 17 – 165 km

Great Ocean Road

Vandaag reist u verder langs de Great Ocean Road u komt onder andere langs de bekende Twelve Apostles, Lord Arch Gorge en Otway NP. Voldoende mogelijkheden voor prachtige wandelingen, fotomomenten op mooie uitkijkpunten en wellicht de mogelijkheid om koala’s te zien!

Lees meer

Tourism Victoria

Dag: 18 – 169 km

Halls Gap

U verlaat vandaag de kust om richting het berggebied van The Grampians National Park af te reizen. U rijdt dwars door het nationale park naar Halls Gap het centrale dorp bij het nationale park.

Lees meer

Tourism Victoria

Dag: 19 – 0 km

Grampains National Park

Spectaculaire waterval vergezichten, aboriginal rotstekeningen, de unieke flora en fauna zult u zien als u rijdt en wandelt door het Grampians National Park. Let in het bijzonder op de echidna’s, kangaroes en possums die hier leven.

Lees meer

Tourism South Australia

Dag: 20 – 322 km

Robe

Op weg naar Robe verlaat u de staat Victoria om in South Australia aan te komen. U rijdt door het binnenland langzaam aan weer terug naar de kust. Bezoek in Robe de beroemde sinkholes.

Lees meer

SATC

Dag: 21 – 385 km

Cape Jervis

Vanaf Robe gaat de weg verder langs de kust naar de omgeving van Cape Jervis op het Fleurieu Peninsula. Dit gebied is bekend om zijn wijngaarden, olijfboomgaarden and prachtige strandstadjes. Vanuit Cape Jervis vertrekt de veerboot naar Kangaroo Island.

Lees meer

Tourism Australia

Dag: 22 – 0 km

Fleurieu Schiereiland

Gebruik vandaag om op het gemak de Fleurieu Peninsula te bezoeken of maak een excursie (2 dagen) naar Kangaroo Island (optioneel). Het eiland is bekend om zijn bijzondere flora en fauna. Hoogtepunten zijn Flinders Chase national park en de zeehonden -en pinguïnkolonies. En natuurlijk zijn er kangoeroes te zien.
We raden u af met de camper Kangaroo Island te bezoeken informeer naar de mogelijkheden.

Lees meer

SATC

Dag: 23 – 107 km

Kangaroo Island

Een extra dag om Kangaroo Island te ontdekken. Mocht u ervoor kiezen niet naar Kangaroo Island te gaan kunt u al richting Adelaide afreizen en het prachtige wijngebied van de Barossa Valley bezoeken waar u ook prachtig kunt wandelen en met een luchtballon over de wijngaarden zweeft. Waarna u natuurlijk van de heerlijke wijn kunt proeven.

Lees meer

SATC

Dag: 24 – 107 km

Adelaide

Vanaf Cape Jervis rijdt u door het Fleurieu Peninsula en langs de prachtige Adelaide Hills naar de hoofdstad van South Australia, Adelaide. U levert de camper in en heeft nog 1 overnachting in Adelaide

Lees meer

Great Pacific Travel

Dag: 25 – 0 km

Adelaide

In Adelaide stap u vandaag op het vliegtuig stapt naar Amsterdam. De volgende dag landt u op Schiphol (of een alternatieve luchthaven zoals Dusseldorf of Brussel).

Lees meer

De reis kan worden uitgevoerd met de camper van uw keuze laat u adviseren welk voertuig & welke verhuurder het beste bij uw wensen aansluit. We kunnen de reis zowel op basis van een camper huurauto & hotels uitvoeren.

Uiteraard is deze reis aan te passen aan uw wensen en kan de reis ingekort, verlengd of in andere volgorde worden uitgevoerd. We raden u aan een persoonlijk reisplan door ons te laten samenstellen door het aanvragen van een offerte (klik hier)! Liever persoonlijk contact? Bel ons op 040-2618782

Wilt u ook een onvergetelijke reiservaring beleven, vraag uw droomreis aan!

We zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×