Gildestraat 1 Heerhugowaard +31 40-2618782

Noord Australië Bestemmingen

Bestemmingen in Noord Australië

Aanbevolen bestemmingen in noord Australië

De Noorderlijke deel van Australië bestaat uit delen van de staten West-Australia, Northern Territory en Queensland. Als we dit gebied iets verder in kaderen dan vinden we in het noorden Darwin in het oosten Cairns, in het zuiden Alice Springs en in het westen Broome.

Als u er zo naar kijkt is het natuurlijk een groot gebied, maar dat heb je in Australië al gauw. Het het is wel een heel interessant gebied. Met bijzondere steden en een ongeloofelijke variatie in natuur. In het westen vindt u de Kimberly’s, de outback bij uitstek. Verder naar het noorden liggen de wetlands van Kakadu NP en Lichtfield NP. En weer door naar het oosten liggen de tropische regenwouden van Daintree NP en Cape Tribulation. Met natuurlijk het Het Great Barrier Reef vlak voor de kust.
Naar het zuiden toe komt u in het beroemde red centre van het land. Waar Uluru (Ayers Rock) , Kata Tjuta (Olga’s) en Kings Canyon om uw bezoek en aandacht vragen.
Rondreizen door Noord Australië
Overige rondreizen door Australië

Aanbevolen bestemmingen in Noord Australië

De bestemmingen zijn geografisch ingedeeld zodat u deze makkelijker terug kunt vinden op een landkaart.

Northern Territory

Northern Territory is de meest noordelijke staat van Australië

Bestemmingen in Northern Territory

Wilt u ook een onvergetelijke reiservaring beleven, vraag uw droomreis aan!

We zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×