Gildestraat 1 Heerhugowaard +31 40-2618782

Oost Australië Bestemmingen

Bestemmingen in Oost Australië

Hieronder treft u de toeristische informatie aan voor uw reisbestemming Oost Australiӫ

Aanbevolen bestemmingen in oost Australië
Het oosten van Australië is een gewilde vakantiebestemming zowel voor de Australiër zelf als de internationale reizigers. Dat is niet zo vreemd als u kijkt naar wat de prachtie oostkust van Australië te bieden heeft. Het is een groot gebied van in grote lijnen loopt van Sydney in het zuiden tot aan Cairns en Cape Tribulation in het noorden. Met zowel een schitternd kustgebied met prachtige stranden en eilanden en een interessant achterland met veel natuur, cultuur en nationale parken. Het oosten van Australië bestaat uit de staten New South Wales, met daarbinnen de Australian Capital Territory en Queensland.

Brisbane, de bruisende hoofdstad van Queensland ligt ingeklemd tussen de oceaan en de ruige nationale parken. Brisbane is een kosmopolitisch centrum voor kunst en cultuur. Maar ook voor gezellig uit eten is Brisbane the place to be.

Onderweg naar het noorden steekt u eerst de steenbokskeerking over en rijdt u door de uitgesterkte suikerrietplantages van Bundaberg. Bekend om zijn rum. Maar ook mooie stranden, schildpadden en snorkelplekken. Bij Arlie Beach aangkomen bent u op de juiste plek om de wereldberoemde Withsunday Islands te bezoeken. Tropische eilanden met witte poederstranden, groene bossen en mooie rotspartijen grenzend aan een diepblauwe zee met prachtig koraalrif: de eilandengroep Whitsundays is het paradijs op aarde. De hele archipel bestaat uit 74 eilanden.

Vanaf Cairns en omgeving heeft u toegang tot de wonderen van het Great Barrier Reef.
Het Great Barrier Reef heeft een ongekende schoonheid, die u tijdens een zeiltocht waarbij u gaat zwemmen, snorkelen of duiken zult zien.

Als u vanuit Cairns dan nog een stuk naar het noorden rijdt over de spectaculaire Captain Cook Highway komt u in de sub tropische regenwouden van Daintree NP een Cape Tribulation. Een heel andere wereld. Daintree nationaal park biedt tal van actiteiten om als dit moois en bijzonders van dichtbij te zien en te ervaren.
Rondreizen door Oost Australië
Overige rondreizen door Australië

Aanbevolen bestemmingen in Oost Australië

De bestemmingen zijn geografisch ingedeeld zodat u deze makkelijker terug kunt vinden op een landkaart.

Australian Capital Territory

Australian Capital Territory is het bestuurlijk centrum van Australië.

Bestemmingen in Australian Capital Territory

New South Wales

New South Wales is het groene hart van zuidoost Australië

Bestemmingen in New South Wales

Queensland

Queensland heeft de tropische kust van Australië met oa het Great Barrier Reef.

Bestemmingen in Queensland

Wilt u ook een onvergetelijke reiservaring beleven, vraag uw droomreis aan!

We zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×