Gildestraat 1 Heerhugowaard +31 40-2618782

Manawatu-Wanganui Excursies

Excursies in Manawatu-Wanganui

Deze regio is de thuisbasis van het Tongariro National Park.

Maar liefst drie actieve vulkanen bepalen voor een groot deel het landschap. De Tongariro, Ruapehu en de Ngauruhoe. Hier kunt u de hike van Nieuw-Zeeland lopen, de beroemde Tongariro Crossing. Een route van 19 km. door bergachting terrein langs kratermeren en bergtoppen. Deze tour wordt gemaakt onder leiding van een deskundige berggids. En bent dan een hele dag onderweg.
Als u deze hike wilt lopen is het goed om deze van te voren te reserveren zodat u op dat dag dat u daar bent met de groep en gids mee kunt. Wilt u meer weten over deze “finest hike of New Zealand”? Laat het ons weten. Wij informeren u graag.

Als u liever niet loopt maar toch de vulkanen de omgeving van dichtbij wilt zien dan reserveren wij graag een helikoptervlucht voor u. U ziet dan dit spectaculaire landschap uit een heel ander perspectief.

Tongariro NP

Het Tongariro National Park is een van de spectaculairste parken van Nieuw-Zeeland. Hier ziet u een grote diversiteit aan landschappen op een relatief klein gebied. Dit is bepaald door de aanwezigheid....

Excursies in Tongariro NP

Wilt u ook een onvergetelijke reiservaring beleven, vraag uw droomreis aan!

We zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×