Gildestraat 1 Heerhugowaard +31 40-2618782

Tongariro NP Excursies

Excursies in Tongariro NP

Het Tongariro National Park is een van de spectaculairste parken van Nieuw-Zeeland. Hier ziet u een grote diversiteit aan landschappen op een relatief klein gebied. Dit is bepaald door de aanwezigheid van de nog altijd actieve vulkanen Tongariro, Ruapehu en Ngauruhoe.
Er liggen zelfs droge steppe-achtige gebieden waar bijna niets groeit. In de bossen en moerassen daarentegen leven inheemse vogels zoals de kiwi, de bellbird en de tui en groeien er de zeldzame zonnedauw en orchideeën. Wanneer u op hoger gelegen plekken komt gaat de toendravegetatie met alpinebloemen over in een gebied waar niets meer groeit.

U ziet in het park verschillende vormen van vulkanische activiteit, zoals de knal groene Emerald Lakes. Bij Ketetahi Hot Springs, in het noorden, ziet u wel 40 borrelende en kokende bronnen en modderpoelen.

Tongariro Crossing-De beste “one day hike” van Nieuw-Zeeland

De Tongariro Crossing is dé hike die u, als het even kan, moet doen."The finest one-day walk in New Zealand". Lees meer

Charlotte

Australie

In de zomer van 2011 (winter in Australië) hebben we een rondreis door het land gemaakt. Het is een ontzettend mooi land, met veel verschillende…

Wilt u ook een onvergetelijke reiservaring beleven, vraag uw droomreis aan!

We zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×