Gildestraat 1 Heerhugowaard +31 40-2618782

SouthLand Excursies

Excursies in SouthLand

De zuidelijkste regio van Nieuw-Zeeland is de thuisbasis van de Doubtful Sound, een van de mooiste, zo niet de mooiste fjord van het land.

Hier kunt u avontuurlijke cruises, zeil en kajaktochten maken en de stille en pure schoonheid van dit fjord ervaren.

Er zijn 2daagse tochten beschikbaar waarbij u overnacht op het schip, en ’s avond en ’s morgensvroeg met de kajak het water op kunt.
Vanuit Invercargill kunnen we voor u een verblijf (2dagen, 1nacht) verzorgen op het bijzondere Stewart Island.

Stewart Island het 3de eiland van Nieuw-Zeeland. De Maori bevolking noemde het eiland Rakiura. Dit betekend “the land of the glowing skies”. In de winter is hier vaak het zuiderlicht zichtbaar maar ook de zonsondergangen zijn hier spectaculair. Bij velen onbekend en daarom zo bijzonder.

Als u hier bent geweest bent u écht in het zuiden geweest en is de kans heel groot dat u Nieuw-Zeelands bekendste vogel, de kiwi, zult zien.

Informeer naar de mogelijkheden voor dit unieke verblijf.

Doubtful Sound

Doubtful Sound is misschien iets minder bekend dat het kleiner broertje de Milford Sound. Doubtful Sound is wel 40 km lang en is de op een na grootste fjord van het park. Beide liggen namelijk in het ....

Excursies in Doubtful Sound

Wilt u ook een onvergetelijke reiservaring beleven, vraag uw droomreis aan!

We zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×