Gildestraat 1 Heerhugowaard +31 40-2618782

Nieuw-Zeeland – Het Noordereiland

Verken het Noordereiland van Nieuw-Zeeland met een camper of huurauto. Geniet in een rustig tempo van deze geweldige reis. Vraag een offerte

21 dagen natuur ontmoet cultuur rondreis.

Het Noordereiland van Nieuw-Zeeland is een reis- en vakantiebestemming op zich. Daarom bieden wij deze rondreis aan. Er is veel verscheidenheid in natuur, voldoende activiteiten, mooie landschappen en u kunt naar bijzondere bestemmingen zoals het vulkanische White Island.

Great Pacific Travel-Jac Geenen

Dag: 1 – 0 km

Kuala Lumpur

U vertrekt vandaag vanaf Schiphol met een gerenommeerde luchtvaartmaatschappij richting Nieuw-Zeeland. Afhankelijk van de route & luchtvaartmaatschappij vliegt u naar een Aziatische stad zoals bijvoorbeeld Hong Kong, Singapore of Kuala Lumpur. Hierna stapt u in het vliegtuig naar Auckland. Eventueel is het ook mogelijk om een stopover te maken in een Aziatische stad (uw reis wordt dan uiteraard langer)

Lees meer

Tourism NZ

Dag: 3 – 0 km

Auckland

Na aankomst in Auckland, reist u op eigen gelegenheid naar uw overnachtingsadres. Indien gewenst regelen wij voor u deze transfer. De rest van deze dag en morgen heeft tijd en ruimte om Auckland, The City of Sails, en omgeving te verkennen en te wennen aan het tijdsverschil.

Lees meer

Eve Hauptli

Dag: 5 – 232 km

Paihia

Vandaag haalt u uw auto op en start uw rondreis over het Noordereiland. U gaat richting Paihai. U verblijft 2 nachten in deze mooie omgeving waar u de Bay of Islands kunt verkennen of naar het noorderlijkse punt van het eiland gaat, Cape Reinga. Met vlakbij Ninety Mile Bach.

Lees meer

Adam-Bryce

Dag: 7 – 404 km

Coromandel

Een mooie route brengt u vandaag naar het Cormandel Schiereiland. Een mooi natuurgebied met veel activieiten in of rondom het water. U overnacht in Whitianga.

Lees meer

 

Dag: 8 – 284 km

Whakatāne

Een mooie route leidt u langs Cathedral Cove en Hot Water Beach op weg naar Whakatāne. Het vertrekpunt voor een bijzonder natuurfenomeen; White Island. Een actief vulkaan eiland vlak voor de kust van de Bay of Penty.

Lees meer

James_Stanbridge

Dag: 9 – 0 km

White Island

Als u de dagtocht naar White Island geboekt heeft vertrek vanuit Whakatāne in de ochtend de boot naar dit bijzondere eiland.U zult versteld staan van de vulkansiche activiteit op dit eiland.
U overnacht weer in Whakatāne

Lees meer

Tourism NZ

Dag: 10 – 172 km

Taupo

Vanuit de kust rijdt u vandaag naar meer naar het centraal gelegen Taupo, gelegen aan Lake Taupo. Dit is het grootste meer van Nieuw Zeeland. Waar u in de ongeving diverse natuurfenomenen kunt bewonderen of actief kunt zijn de natuur.

Lees meer

Paul-Abbitt

Dag: 11 – 150 km

Tongariro NP

U kunt vandaag vanuit Taupo met de shutte bus naar het beginpunt van de Tongaria Alpine Crossing. Een van de mooiste berg wandelingen ter wereld, zegt men. U kunt het vandaag zelf ondervinden of dat zo is. Na terugkomst wordt u weer naar Taupo gebracht. Als u liever een anderer invulling geeft aan deze dag, geen probleem. Er is genoeg te doen in en rond Lake Taupo en het Tongariro NP.

Lees meer

James-Heremaia

Dag: 12 – 277 km

New Plymouth

Uw eindgbestemming van vandaag is New Plymouth. De stad ligt aan de oostkust en ligt ingeklemd tussen de populaire (surf)stranden aan de Tasmanzee en de met eeuwige sneeuw bedekte Mount Egmont, ook bekend als Mount Taranaki.

Lees meer

Tourism NZ

Dag: 13 – 367 km

Martinborough

Uw route vervolgt zich richting het zuiden van het noordereiland. De bestemming van vandaag is Martinborough. Een leuke plaats in een bekende wijnregio en dichtbij Wellington.

Lees meer

Tourism NZ

Dag: 14 – 135 km

Palmerston North and Feilding

Een mooit rit brengt u vandaag in “The Rose City” van Nieuw Zeeland, Palmerston North. Niet ver er vandaag ligt het bijzondere Feilding. De rijafstand is niet zo lang vandaag, dus voldoende tijd om hier eens te gaan kijken.

Lees meer

Graeme Murray

Dag: 15 – 185 km

Napier

Terug naar de kust is het thema van de tour van vandaag. U gaat namelijk naar Napier. Bekend om zijn vele Art Deco gebouwen uit de jaren 30 van de vorige eeuw. En de goede wijnen die er vandaan komen

Lees meer

Tourism NZ

Dag: 16 – 295 km

Waitomo Caves

Vandaag rijdt u naar het plaatse met de bijzondere naam Te Kuiti. Er is vanalles te doen te zien in Te Kuiti. Het meest bekend zijn de nabij gelegen Waitomo Caves.

Lees meer

Camilla-Rutherford

Dag: 17 – 183 km

Auckland

Deze reis eindigt in de stad waar u ook begon, Geniet nog even na van uw mooie reis over het Noordereiland in deze prachtige stad.

Lees meer

Great Pacific Travel

Dag: 18 – 0 km

Vandaag levert u uw auto en en vliegt u terug naar Amsterdam waar u de volgende dag aankomt. Een stopover maken in een van de Aziatische steden waar u een tussenlanding maakt is een mogelijkheid om uw reis met een paar dagen te verlengen.

Deze reis is een voorbeeldroute gebaseerd op onze eigen uitgebreide reiservaring in Nieuw-Zeeland. Graag horen wij uw wensen zodat we een passende offerte kunnen uitwerken en aanbieden. Mocht u bijvoorbeeld iets meer tijd hebben kunnen we de reis verlengen met diverse bouwstenen. Ook een stop over van een paar dagen in een van de indrukwekkende Aziatische steden is dan zeker mogelijk. Great Pacific Travel is verder dé specialist op het gebied van leuke excursies ter plaatse.

Wilt u ook een onvergetelijke reiservaring beleven, vraag uw droomreis aan!

We zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×