Gildestraat 1 Heerhugowaard +31 40-2618782

Southern Cross

Reis van Sydney naar Adelaide in huurauto of camper. Ontdek het zuiden van Australië. Bel ons voor informatie en een offerte.

26 daagse rondreis van Sydney naar Adelaide

Het populaire zuidoosten van Australië ontdekken staat tijdens deze reis centraal. U begint in Sydney en reist af naar Adelaide (dit kan ook andersom). U legt ruim 3000 kilometer af langs prachtige bergmeren, grillige bergketens, rostachtige kustlijn en de unieke floraen fauna van de nationale (kust)parken.
Ook de 3 grote steden Sydney, Melbourne en Adelaide komen voorbij op deze route. Bekende hoogtepunten zijn de Blue Mountains, Wilsons Promontory, de Great Ocean Road en het Galapagos van Australië : Kangaroo Island!

Great Pacific Travel-Jac Geenen

Dag: 1 – 0 km

Kuala Lumpur

U vertrekt vandaag vanaf Schiphol met Malaysian Airlines naar Australië. U heeft een overstap op de luchthaven van Kuala Lumpur waarna u weer verder vliegt naar Sydney. ’s Avonds komt u aan in Sydney waar wij direct een hotel voor u hebben geregeld.
U kunt een paar dagen in Kuala Lumpur (stop-over) verblijven om deze wereldstad beter te leren knnen.
Daarna vliegt u door naar Sydney (uw reis wordt hierdoor een paar dagen langer).

Lees meer

Great Pacific Travel

Dag: 3 – 0 km

Sydney

Uw eerste volle dag Down-Under! U heeft vandaag de tijd om te wennen aan het tijdsverschil en op het gemak al enkele hoogtepunten van de stad te bekijken. Bezoek bijvoorbeeld de Botanische tuinen en ontdek te voet de mooie stad Sydney

Lees meer

Great Pacific Travel-Jac Geenen

Dag: 4 – 0 km

Sydney

U Kunt deze dag gebruiken om de wijken rondom het centrum te ontdekken. Proef heerlijke Aziatische gerechten in Chinatown of neem de ferry naar het strand van Manly. U krijgt zo een prachtig overzicht van ’s -werelds mooiste natuurlijke haven. Het wereldberoemde Opera House en de Harbor Bridgde bevinden zich op loop afstand.

Lees meer

Hamilton Lund, Tourism NSW

Dag: 5 – 120 km

Blue Mountains

In de ochtend haalt u de huurauto op waarna een korte maar mooie rit richting de Blue Mountains op het programma staat. Natuurlijk heeft u de tijd voor een bezoekje aan Katoomba met het bekende uitkijkpunt richting de Three Sisters. U overnacht in het liefelijke plaatsje Leura.

Lees meer

Tourism NSW

Dag: 6 – 327 km

Canberra

Deze dag gaat u naar de hoofdstad van Australië, Canberra. Deze diplomaten stad ligt prachtig aan een meer en tussen de bergen en bossen van het Australian Capital Territory. Het National Museum of Australia is zeker een bezoekje waard in deze stad. Voor de natuurliefhebber zijn er diverse wandelmogelijkheden.

Lees meer

Tourism Australia

Dag: 7 – 178 km

Snowy Mountains

Via de prachtige Alpine Way laat u Canberra achter zich om de Snowy Mountains binnen te rijden. In dit wintersport gebied is het ook zomers prima toeven. De prachtige bergpieken bieden veel ontspanning van wandelen, mountainbiken tot paragliden.

Lees meer

Tourism Australia

Dag: 8 – 0 km

Snowy Mountains

Vandaag heeft u een volle dag om te genieten van het berggebied van Kosciuzko nationaal park. U kunt met een van de skiliften de berg op of wandelen langs het prachtige meer bij Jindabyne. U kunt er ook voor kiezen met de auto zelf de Alpine Way nog te volgen door het nationale park waarbij u onderweg kunt stoppen voor prachtige wandelingen.

Lees meer

Tourism Victoria

Dag: 9 – 325 km

Lakes Entrance

De bergen verlaat u langzaam om weer naar het kustgebied te rijden. U rijdt naar Lakes Entrance een typische Australische kustplaats in de Gippsland regio. Australische families komen hier graag hun vakantie vieren omdat de regio veel diversiteit te bieden heeft. Mis zeker het befaamde ninety mile beach niet.

Lees meer

Tourism Victoria

Dag: 10 – 251 km

Wilsons Promontory NP

angs de kust zakt u verder naar het zuiden af. U rijdt vandaag door het zuidelijke gedeelte van de Gippsland regio. Het beste volgt u hier de route van de Sydney to Melbourne Coastal drive. Einddoel van uw rit is het prachtige getijden nationale park Wilsons Promontory.

Lees meer

Toursim Victoria

Dag: 11 – 0 km

Wilsons Promontory NP

Vandaag heeft u de hele dag om Wilsons Promontory nationaal park te ontdekken. Dit prachtige nationale park biedt volop wandel- en kajak mogelijkheden. Het park is bekend om de combinatie van stranden en bergen maar zeker ook door de unieke flora en fauna.
Tidal River is een van de beste plekken in Australië om de Wombat in het wild te zien. Maar ook kangoeroes en vogels van verschillend pluimage komen hiervoor.

Lees meer

Robert Blackburn, Tourism Victoria

Dag: 12 – 110 km

Phillip Island

De coastal drive brengt u vandaag richting Phillip Island het volgende hoogtepunt op deze prachtige reis! Het eiland is met het vasteland verbonden door een brug. De bekendste bewoners van dit eiland zijn de blauwe pinguïns maar ook de grote zeehondenkolonie is een bezoekje waard.
Optioneel boeken we voor een pinguïn tocht in kleine groep.

Lees meer

 

Dag: 13 – 348 km

Melbourne

We raden u een korte omweg via Sorrento op het Mornington Peninsula aan om een boottocht te maken waarbij u kunt zwemmen met dolfijnen & zeehonden (optioneel).
Hierna vervolgt u uw weg naar Melbourne de hoofdstad van de staat Victoria.

Lees meer

Tourism Australia

Dag: 14 – 0 km

Melbourne

Ontdek te voet en met het openbaar vervoer Melbourne. Het hart van het centrum ligt bij Federal Square maar de buitenwijken zoals St Kilda zijn zeker ook een bezoekje waard.
Melbourne heeft veel musea en een kleurrijke bevolking.

Lees meer

Robert Blackburn, Tourism Victoria

Dag: 15 – 187 km

Apollo Bay

Het stedelijk gebied laat u vandaag weer te rijden over de meeste bekende autoweg van Australië de Great Ocean Road. U overnacht in Apollo Bay. Dit geeft u de mogelijkheid ook het prachtige achterland van de Great Ocean road te ontdekken. In Otway nationaal park kunt u met de Otway fly tussen de toppen van de hoge bomen lopen.

Lees meer

Great Pacific Travel-Jac Geenen

Dag: 16 – 187 km

Warrnambool

Op deze dag rijdt u langs de hoogtepunten van de Great Ocean Road zoals Cape Otway, waar u op zoek kunt naar de koala, London Bridge en natuurlijk de Twelve Apostles. U heeft maar een korte rit op het programma vandaag maar neem u tijd om deze prachtige route met de vele bezienswaardigeheden te beleven.

Lees meer

Tourism Australia

Dag: 17 – 0 km

Woolstorphe

Vandaag heeft u een ontspannen dag op een Australische homestead . Deze historische boederij is omgetoverd tot een gastvrije B&B. De eigenaren William & Ailsa vertellen u graag over de geschiedenis van de homestead. De homestead ligt in een prachtige tuin& is een operationele boederij. U kunt wandelen op het prachtige terrein en tegen zonsondergang opzoek gaan naar de kangoeroes.

Tourism Australia

Dag: 18 – 136 km

Halls Gap

Het dorpje Halls Gap aan de noordzijde van het Grampians Nationaal park is vandaag uw einddoel. Bij het dorpje Dunkfeld gaat u het nationale park in en u rijdt vandaag dan ook dwars door het nationale park. Onze tip: koop bij de bakker in Dunkfeld een heerijke lunch en eet deze op bij een van de vele mooi gelegen picknick plaatsen in het park.

Lees meer

Tourism Australia

Dag: 19 – 0 km

Grampains National Park

Gisteren heeft u het zuidelijke gedeelte van het nationaal park al ontdekt. Vandaag raden we u aan een bezoekje te brengen aan het Brambuk Cultureel centrum en het noordoosten te ontdekken met o.a. het bekende uitkijkpunt de Balconies.
Geniet van de prachtige uitkijkpunten, de mooie bergen en bossen en in de lente van de wilde bloemen. Het is ook mogelijk met een ervaren gids het park te ontdekken.

Lees meer

SATC

Dag: 20 – 220 km

Naracoorte Caves NP

South Australia is de 3e staat die u tijdens deze reis bezoekt en vandaag begint uw aan de reis door deze staat. Uw eerste overnachtingsplaats is Naracoorte wat bekend is van de prachtige Naracoorte grotten. De grotten zijn erg indrukwekkend maar ook historisch van groot belang door de vele (pre-historische) fossielen die hier zijn gevonden.

Lees meer

SATC

Dag: 21 – 487 km

Kangaroo Island

Langs de prachtige limestone coast rijdt u op uw gemak naar Cape Jervis. Vanaf hier neemt u, met de auto, de ferry naar Kangaroo Island. Na ca. 3 kwartier varen komt u aan in Penneshaw waarna u nog een korte rit voor de boeg heeft naar Kingscote.
U heeft hier de kans om tegen de avond nog een keer de pinguïns uit het water te zien komen.

Lees meer

Tourism Australia

Dag: 22 – 100 km

Kangaroo Island

Vandaag gaat u met uw eigen auto op weg naar de westkant van het eiland. We raden u aan de prachtige zuidelijke South Coast Road te nemen. U komt dan langs hoogtepunten zoals de zeehonden kolonie van Seal Bay Conservation Area, een van Australië mooiste stranden Vivonne Bay en de grotten van Kelly Hill conservation park.

Lees meer

SATC

Dag: 23 – 0 km

Flinders Chase NP

Vandaag gaat u het nationale park Flinders Chase ontdekken. Dit park beslaat bijna 1/3 van Kangaroo Island en het beschermd de ruige westkust. U treft hier een grillige rotsachtige kust waarvan de Rermarkable Rock en de Admirals Archde bekendste iconen zijn. Ook in de nationale park komt u natuurlijk langs vele mooie uitkijkpunten en zijn er goede wandelmogelijkheden.

Lees meer

SATC

Dag: 24 – 263 km

Adelaide

U verlaat Kangaroo Island weer om naar de hoofdstad van South –Australia te rijden: Adelaide.Vanuit uw centraal gelegen hotel kunt u nog het centrum ontdekken. Erg leuk is om met de tram een bezoekje te brengen aan Glenelg het strand voorstadje van Australië.

Lees meer

Great Pacific Travel

Dag: 25 – 0 km

Vandaag staat in het teken van uw terugreis. Vanaf Adelaide luchthaven vliegt u weer terug, met een gerenommeerde naar Azië waar u na een overstap weer richting Nederland vertrekt.

Deze reis is nog volledig aan uw wensen aan te passen. De route kan ook worden omgedraaid (met begin in Adelaide en eind in Sydney). Deze rondreis kunt u met een camper of met een gewone auto maken. Graag horen we uw wensen zodat we uw droomreis kunnen realiseren! Neem vandaag nog contact met ons op info@greatpacifictravel.nl, 040-2618784 of klik hier voor een offerte aanvraag.

Wilt u ook een onvergetelijke reiservaring beleven, vraag uw droomreis aan!

We zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×