Gildestraat 1 Heerhugowaard +31 40-2618782

Australië Vakantie Bestemmingen

Bestemmingen voor uw Australië vakantie

Australië is een continent, een land en het grootste eiland ter wereld.

Op vakantie in Australië

Als u de kaart van Australië over die van Europa legt dan ziet u dat Europa bijna helemaal verdwijnt. Nederland past er 185 keer in en er wonen ongeveer 24 miljoen mensen. Dat zegt genoeg over de ruimte die er is. Australië wordt ook wel “Down Under” genoemd. De vriendelijke inwoners ” Aussies” begroeten u hartelijk met G’day mate.

In 1788 kwamen de eerste Engelse immigranten (gevangenen) in Australië aan. Nadat Captain James Cook het in 1770 had “ontdekt”. Het land had in het midden van de vorige eeuw een grote aantrekkingskracht op Europese migraten. Zo zijn er ook veel Nederlandse families hier terecht gekomen. Deze migraten maakten de economie en en de hedendaagse multi-cultuur van het land. Lang voor die tijd kwamen de oorsponkele bewoners, de aboriginals, naar dit land met dorre woestijnen, tropische regenwouden, rivieroevers, bergen en kustvlakten. De aboriginals hebben sprituele banden met de omgeving waarin ze leven. Ze zien zichzelf als bewaarders van de geheimen van de natuur.

Een vakantie in Australië is populair bij reizigers en toeristen uit de hele wereld. Het heeft een groot aanbod van natuurlijke verschijnselen, flora en fauna die nerges anders op de wereld voorkomt zoals de koala en kangoeroe.
In het water komen ook veel diersoorten voor zoals walvissen, dolfijnen, haaien, schildpadden, koralen en honderden soorten veelkleurige tropische vissen. Australië staat bekend om de uitgestrekte woestijnen, indrukwekkende “rode” bergen, watervallen, regenwouden en mooie witte en goudgele stranden.

De steden van Australië zoals het iconische Sydney, het tropische Darwin, het bruisende Brisbane, het relaxte Adelaide, het kunstzinnige Melbourne en bijzondere Perth zijn stuk voor stuk fijne en interessante steden om een poosje te verblijven. Dit in combinatie met de schitterende natuur maakt dit uw Australië vakantie een droomreis.

Australië rondreizen per gebied

De bestemmingen zijn geografische ingedeeld waardoor u deze makkelijker kunt lokaliseren op een landkaart.

Oost Australië

Hieronder treft u de toeristische informatie aan voor uw reisbestemming Oost Australiӫ

Bestemmingen in Oost Australië

West Australië

Het westen van Australië is gelijk aan de staat Western-Australia.

Bestemmingen in West Australië

Wilt u ook een onvergetelijke reiservaring beleven, vraag uw droomreis aan!

We zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×