Gildestraat 1 Heerhugowaard +31 40-2618782

Over ons

Great Pacific Travel

Over Great Pacific Travel

We zijn een reisorganisatie voor levensgenieters, voor mensen die van de natuur, rust en ruimte houden en op zoek zijn naar nieuwe ervaringen en avontuur.

De medewerkers van GreatPacificTravel hebben allen iets gemeen: een ongekende passie voor Australië, Nieuw-Zeeland en het Zuidzee gebied. We hebben hier gewoond, gewerkt en rondgereisd. Dit maakt ons bij uitstek geschikt als dé reisspecialisten om u te adviseren omtrent uw reiswensen naar Australië en Nieuw-Zeeland of Oceanië. Klik hier voor het aanvragen van uw droomreis.

Elke rondreis in Australië en Nieuw-Zeeland wordt speciaal op maat gemaakt

U kunt kiezen uit één van onze voorbeeldreizen en deze laten aanpassen waar en hoe u maar wilt.
Heeft u speciale wensen? Bespreek deze dan met de specialisten van GreatPacificTravel. Ook voor al uw andere vragen én het boeken van een reis kunt u contact met ons opnemen.

Great Pacific Travel is een handelsnaam van Style Individuals B.V, waar toe ook o.a. GreatLakes-Travel, GoAmerika en Style in Travel behoren. Style Individuals B.V. heeft 20 medewerkers en heeft al duizenden reizigers een leuke vakantie bezorgd in Down Under, Noord-Amerika en Europa.

 

Wilt u ook een onvergetelijke reiservaring beleven, vraag uw droomreis aan!

We zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×