Oog in oog met de dieren van het Otago Peninsula 

Zeeleeuwen Otago Peninsula

(zeeleeuwen op het strand van het Otago Peninsula foto is door Inge gemaakt op slechts 10 meter afstand)

Het Otago Peninsula is een uniek schiereiland voor de kust van Dunedin op het zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Naast de prachtige natuur is het schiereiland bekend om zijn bijzondere bewoners: zeehonden, zeeleeuwen, diverse vogels maar vooral ook de zeldzame geeloog pinguïns en albatrossen.

U verblijft 2 nachten in Dunedin in de gezellige cottage van Ralf & Hildegard Lübcke. Ze laten u op een unieke manier kennis Pinguinmaken met het vlakbij gelegen Otago Peninsula.

Met maar 2 kamers bent u gegarandeerd van een hartelijke ontvangst en persoonlijke aandacht. Uw  cottage  is voorzien van alle moderne gemakken.

Wat een verblijf hier echter echt uniek maakt is de excursies die worden begeleid door ervaren gidsen. Hildegarde is zelf een biologe en kan gepassioneerd vertellen over de unieke ecologie van het schiereiland. Een verblijf bestaat uit een (vroege) zonsopgang wandeling waarbij u opzoek gaat naar de geeloog pinguïns en waarschijnlijk ook zeeleeuwen & zeehonden van het schiereiland tegenkomt. Natuurlijk  leert u ook veel over het leefgebied van de pinguAlbatrosïns.  

Tijdens uw tweede tocht naar het Otago Peninsula ligt de focus op het prachtige landschap van het Otago Peninsula & de albatrossen bij Taiaroa Head. Het schema kan aan de wensen van de gasten worden aangepast maar u heeft in ieder geval de mogelijkheid voor een mooie wandeling, een lunch op een mooi uitkijkpunt en afsluitend een boottocht om de albatrossen in hun volle glorie in de lucht te zien.

Het schema kan door weersomstandigheden ligt worden aangepast uiteraard gebeurt dit in overleg met de gasten.

U maakt de dagexcursies met maximaal 6 personen.

Nisbet Cottage

 

U verblijft in de cottage, een omgebouwd weeshuis gebouwd in 1926. De 2 kamers hebben beide een eigen badkamer en uitzicht over Dunedin. Er is woonkamer met veranda & een prachtige tuin waar u kunt relaxen bij mooi weer.

 

Vanaf €330,- p.p. gebaseerd op een verblijf van 2 nachten met 2 personen in een kamer inclusief ontbijt en excursies.