Gildestraat 1 Heerhugowaard +31 40-2618782

Rondreis Australie Camper

rondreis australie camper

Een rondreis met een camper in Australië wordt door verschillende gebieden gemaakt.

U zult begrijpen dat een rondreis door heel Australië veel tijd kost door de immense afstanden en de verschillende gebieden waar andere eisen aan een camper worden gesteld.

In de outback of in West Australië wordt vaak gebruik gemaakt van een 4×4 camper, terwijl in in het zuiden of aan de oostkust vaak een 2wd camper wordt gebruikt.

Hieronder vindt u een paar populaire rondreizen die met een camper worden gemaakt.

West Australië

West Australië is zeer gelieft voor een avontCamper Avontuuruurlijke vakantie waar best een aantal dagen zonder camping voorzieningen kan worden gereisd.  Een rondreis Australie in 3 weken met camper leent zich er goed om het gebied van de Perth naar Broom te overbruggen.

Wij raden wel aan om een 4×4 camper te gebruiken op deze route als u van plan bent de verharde wegen te verlaten.
U kunt de rondreis verlengen to 4 weken en uw reis uitbreiden  zodat de complete route van Perth tot Darwin mogelijk wordt.
Rondreis West Australië

Noord Australië

Voor reizen in het noorden van Australië wordt wordt vaak veel tijd uitgetrokken of gecombineert met een binnenlandse vlucht van Darwin naar Alice Springs. Vauit Alice Spings wordt er vaak via Ayers Rock en Kings Canyon of de Olga’s naar het zuiden gereisd tot aan Adelaide.

Op deze route zijn niet overal de verharde wegen en kom je vaak op gravel wegen. Wilt u de echte Outback ervaren wordt hier vaan een 4×4  camper geadviseerd. voor de meer standard route volstaat vaak de 2wd camper, dit zullen wij met uw wensen afstemmen en u zogoed mogelijk adviseren voor uw camper keuze.
Rondreis Noord Australië

Zuid Australië

Camper vakantie tussen Adelaide en Melbourne voeren u door een erg mooi gebied (de gouden driehoek)  in het zuiden van Australië, bezoek de Great Ocean Road of Kangaroo Island sijn zeer populaire bestemmingen.
Rondreis Zuid Australië

Oost Australië

Oost Australië is erg gelieft bij de camperaar, veel campings en natuurgebied afwisselend Bergen, Zee en Strand, Surfen  Wereldsteden Sydney, Brisbane en niet vergeten Cairns de stad aan de kust van het Great Barrier Reef.
Rondreis Oost Australië

Wilt u ook een onvergetelijke reiservaring beleven, vraag uw droomreis aan!

We zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×