Gildestraat 1 Heerhugowaard +31 40-2618782

City, Reef & Rainforest

Ontdek wereldsteden met Australische cultuur en een schitterend landschap zowel boven als onderwater in uw rondreis door Australië. Bel ons!

24 Daagse rondreis langs de Australische Oostkust

Deze schitterende rondreis laat u kennismaken met de hoogtepunten van de Australische oostkust. Het is de ideale reis als u veel wilt zien van de oostkust maar dit wel wilt doen op een tempo waarbij u het landschap, de natuur en cultuur ook echt kunt ervaren.

Hoogtepunten zoals Sydney, Fraser Island, de Whitsundays, het Daintree regenwoud, Cape Tribulation en het Great Barrier Reef ziet u allemaal als u voor deze reis kiest. Er zijn meerdere mogelijkheden om op zoek te gaan naar kangoeroes, walvissen (in het seizoen), dolfijnen, koala’s of krokodillen.

Deze rondreis kan zowel met een camper als met een auto gemaakt worden.

Great Pacific Travel

Dag: 1 – 0 km

Kuala Lumpur

U vertrekt vandaag vanaf Schiphol met een gerenommeerde luchtvaartmaatschappij richting Australië. Afhankelijk van de route vliegt u ca. 9-11 uur tot een Aziatische stad zoals bijvoorbeeld Hong Kong, Singapore of Kuala Lumpur. Hierna stapt u in het vliegtuig naar Sydney of Cairns. Eventueel is het ook mogelijk om te overnachten in een Aziatische stad (uw reis wordt dan uiteraard langer)

Lees meer

Great Pacific Travel

Dag: 3 – 0 km

Sydney

Vandaag is uw aankomst dag in Sydney. U heeft vandaag de tijd om te wennen aan het tijdsverschil en op het gemak al enkele hoogtepunten van de stad te bekijken. Bezoek bijvoorbeeld de Botanische tuinen en ontdek te voet de mooie omgeving van uw hotel

Lees meer

Great Pacific Travel

Dag: 4 – 0 km

Circular quay

U heeft de mogelijkheid Sydney op uw eigen tempo te ontdekken. Het operahouse, de haven, de Sydney Harbour Bridge. Ook de stranden, zoals Bondi en Manley Beach, zijn enkele van de vele mogelijkheden. Een centraal punt in de stad is Circular quay, hier komen alle vervoerslijnen samen. Handig om de stad te verkennen.

Lees meer

Great Pacific Travel

Dag: 5 – 0 km

Bondi Beach

Vanochtend haalt u de auto op en begint aan uw rondreis langs de oostkust van Australië. U heeft vandaag een korte maar mooie rit voor de boeg naar de Blue Mountains. Wellicht kun en nog een kort bezoek brengen aan een plek waar u gisteren nog niet geweest bent.

Lees meer

Hamilton Lund

Dag: 6 – 102 km

Blue Mountains

Vandaag heeft u een volle dag om de prachtige Blue Mountains te ontdekken. Zorg dat u vroeg bij Echo point bent zodat u in alle rust kunt genieten van de Three Sisters. Voor een bijzondere ervaring kunnen we een wandeling met Aboriginal gids voor u boeken (optioneel).

Lees meer

Tourism NSW

Dag: 7 – 260 km

Hunter Vally

U rijdt vanaf de Blue Mountains via de panoramische “Bells line of Road” via prachtige bosgebieden naar het bekende wijngebied Hunter Valley. In de middag is het bezoeken van een wijnboederij een aanrader.

Lees meer

Go Beyond Melbourne

Dag: 8 – 350 km

Port Macquarie

U rijdt via Barrington Tops Nationaal park & eventueel Myall Lakes Nationaal Park richting het kuststadje Port Macquarie.

Lees meer

Sharyn Cairns, Tourism NSW

Dag: 9 – 400 km

Byron Bay

In de ochtend heeft u nog tijd om een dolfijn (of in het seizoen ook een walvis) tocht te maken. Vervolgens vervolgt u uw route langs de prachtige kust naar Byron Bay het meest oostelijke punt van het Australisch continent.

Lees meer

Mike Leonard, Tourism NSW

Dag: 10 – 0 km

Cape Byron

Een heerlijke rustdag in het schema, geniet van de stranden, bezoek het meest oostelijke punt van het Australische vasteland of maak een mooie wandeling op Cape Byron.

Lees meer

 

Dag: 11 – 156 km

Lamington National Park

Uw volgende overnachtingplaats is Lamington Nationaal Park. Dit Unesco beschermd nationale park is bekend om zijn prachtige groene subtropisch regenwoud. Lamington NP zelf ontdekken of met een gids de keuze is vandaag aan u! u heeft in ieder geval de tijd om dit Nationaal park op uw gemak te verkennen. Laat u verassen door de unieke flora en fauna van het nationale park.

Lees meer

Tourism Queensland

Dag: 12 – 110 km

Brisbane

Uw eindbestemming vandaag is de mooie stad Brisbane. U hoeft niet zo ver te rijden vandaag. U kunt nog even in het park blijven of op weg gaan naar Brisbane zodat u ruim de tijd heeft om deze stad te verkennen.

Lees meer

Tourism Queensland.

Dag: 13 – 135 km

Noosa

De route naar het mondaine Noosa aan de Sunshine Coast kan op meerdere manieren afgelegd worden. We raden u aan via de Glasshouse Mountains te rijden voor een mooi fotomoment. Wellicht is een stop bij de Australia Zoo ook een spannende onderbreking.

Lees meer

Tourism Queensland

Dag: 14 – 180 km

Hervey Bay

Hervey Bay, gateway naar Fraser Island, is vandaag het eindpunt van uw route. Dit eiland is beschermd door Unesco vanwege de unieke flora en fauna. U overnacht in Hervey Bay. Alternatief overnacht op Fraser Island (informeer naar de mogelijkheden).

Lees meer

Tourism Fraser Island

Dag: 15 – 0 km

Fraser Island

We raden u aan vandaag het unieke eco systeem van Fraser Island ontdekken. Optioneel reserveren voor u een kleinschalige dagexcursie waarbij u onder andere gaat wandelen, zwemmen en de natuurwonderen van het eiland kunt bewonderen.

Lees meer

Tourism Queensland.

Dag: 16 – 435 km

Yeppoon

Van Hervey Bay reist u via de rietsuikervelden van Bundaberg en de Steenbokskeerkring naar Yeppoon. U overnacht in dit aangename strandplaatsje.

Lees meer

Yourism Queensland.

Dag: 17 – 495 km

Airlie Beach

Onderweg naar Airlie Beach is het de moeite waard om langs Eungella Nationaal park te rijden. Het regenwoud in dit bergachtige park is prachtig en u heeft mooie uitkijkpunten.

Lees meer

Great Pacific Travel

Dag: 18 – 0 km

Whitsunday Eilanden

Vandaag heeft u de tijd om te relaxen en de prachtige Whitsunday eilandegroep voor de kust van Airlie Beach te ontdekken. Optioneel reserveren we voor u een zeiltocht door de prachtige Whitsundays eilanden groep. Zo kunt u optimaal genieten van deze schitternde omgeving.

Lees meer

Tourism Queensland.

Dag: 19 – 272 km

Townsville

U verlaat de prachtige regio van Airlie Beach om u nu te laten verassen door Townsville en de prachtige omgeving.

Lees meer

Tourism Queensland.

Dag: 20 – 414 km

Port Douglas

Port Douglas is het eindpunt van uw rondreis maar voor u naar huis gaat zult u hier nog kunnen genieten van dit aardige kustplaatsje en natuurlijk de geweldige natuurschoon op het land en in zee.

Lees meer

Tourism Queensland.

Dag: 21 – 70 km

Cape Tribulation

Vandaag kunt u heerlijk ontspannen in Port Douglas. Maar heeft u nog zin om de omgeving te ontdekken dan raden we zeker aan om een uitstapje te maken naar Cape Tribulation en Daintree Nationaal Park. De unieke flora en fauna van dit regenwoud zal zeker een grote indruk op u maken. Wellicht ziet u nog krokodillen op uw tocht door het gebied.

Lees meer

Tourism Australia

Dag: 22 – 0 km

Great Barrier Reef

Vandaag heeft u tijd om een van de zeven natuurwonderen van de wereld te bezoeken het Great Barrier Reef. Snorkelen, duiken, zeilen, met een glassbotom boat het rif bezoeken het is allemaal mogelijk. U ziet prachtige koralen en veel bijzondere vissen. Laat u adviseren over de mogelijkheden voor een optionele dagexcursie vanuit Port Douglas of Cairns

Lees meer

Tourism Queensland

Dag: 23 – 0 km

Cairns

Vandaag rijdt u naar Cairns waar u op het vliegtuig stapt naar Amsterdam.
Als het in uw reisplan past dan kunt u hier nog een nacht verblijven en de volgende dag naar huis vliegen. De volgende dag landt u op schiphol (of een alternatieve luchthaven zoals Dusseldorf of Brussel).

Lees meer

De route is bedoelt ter inspiratie en gebaseerd op de reiservaringen van de medewerkers van Great Pacific Travel. Graag horen we uw wensen zodat we uw droomreis kunnen realiseren! Of neem contact met ons op: info@greatpacifictravel.nl of 040-2618782.

Wilt u ook een onvergetelijke reiservaring beleven, vraag uw droomreis aan!

We zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×