Gildestraat 1 Heerhugowaard +31 40-2618782

Tropical Explorer

De naam zegt het al. U reist langs tropische oostkust van Australië. Regenwouden, stranden, riffen, eilanden en mooie steden. Bel ons!

Tropisch avontuur met een mondaine afsluiting

Deze rondreis brengt u van het noorden naar het zuiden (of andersom) langs de tropische oostkust van Australië. U reist vanuit Cairns naar de tropische regenwouden van Daintree NP en Cape Tribulation, vervolgens langs idylische stranden en stille baaien aan de Cook Highway. En u zeilt langs de eilanden en riffen van de Whitsundays, snorkelt tussen tropische vissen en koralen van het Great Barrier Reef. Daarna met een 4×4 naar Fraser Island en zonnen aan de stranden van Surfers Paradise. In Brisbane kunt u varen over of fietsen langs de Brisbane River om daarna heerlijk te gaan eten bij een van de vele gezellige restaurants aan de oevers van deze rivier.

Great Pacific Travel-Jac Geenen

Dag: 1 – 0 km

Singapore

U vertrekt vandaag vanaf Schiphol met een gerenommeerde luchtvaartmaatschappij richting Australië. Afhankelijk van de route & luchtvaartmaatschappij vliegt u naar een Aziatische stad zoals bijvoorbeeld Hong Kong, Singapore of Kuala Lumpur. Hierna stapt u in het vliegtuig naar uw eindbestemming in Australië. Eventueel is het ook mogelijk om een stopover te maken in een Aziatische stad (uw reis wordt dan uiteraard langer).

Lees meer

Tourism Queensland

Dag: 3 – 0 km

Cairns

U komt aan in Cairns, de toegangspoort tot het tropische regenwoud en het Great Barrier Reef ligt voor de deur. Om goed te kunnen wennen aan het tijdverschil en om voldoende tijd te hebben in deze tropische stad en het Great Barrier Reef verblijft u hier 3 dagen.
In de ochtend van de laatste dag haalt u de huurauto op en vertrekt u richting het tropisch regenwoud.

Lees meer

Tourism Australia

Dag: 5 – 0 km

Great Barrier Reef

Vandaag staat een dag zeilen, zwemmen en snorkelen op het Great Barrier Reef op het programma. U vertrekt vanuit Cairns naar de koraalriffen en cays voor de kust. U kunt snorkelen of duiken, alle spullen zijn aanwezig en bemanning helpt u graag. Voor een lekkere lunch aan boord wordt gezorgd. Aan het einde van de dag komt u voldaan en een bijzondere ervaring rijker terug in Cairns.

Lees meer

Tourism Queensland

Dag: 6 – 141 km

Cape Tribulation

In de ochtend haalt u uw auto op en via de beroemde Captian Cook Highway rijdt u naar het noorden door het Daintree National Park. Met een veerpont steekt u de Daintree River over. Misschien ziet u krododillen op de oevers liggen. U overnacht 2 nachten bij Cape Tribulation.

Lees meer

Tourism Queensland

Dag: 9 – 184 km

Yungaburra

Na uw avontuur in Daintree NP reist u weer terug naar het zuiden. Eerst een stukje over dezelfde weg tot aan Port Douglas. Daarna volgt u weg 81 en gaat meer het binnenland in richting de Atherton Table lands en Crater Lake NP. U overnacht in Yungaburra

Lees meer

Tourism Queensland

Dag: 10 – 347 km

Townsville

Via een mooie route reist u vandaag naar Townsville een levendige stad aan de kunst, met het Great Barrier Reef voor de deur. Vlak voor de kust ligt Magnetic Island. Wij stellen voor hier een dag naar toe te gaan.

Lees meer

Tourism Queensland

Dag: 11 – 0 km

Magnetic Island

Vandaag maakt u een dagtocht naar Magnetic Island. U vertrekt met de veerboot. Aan het einde van een leuke dag op een bijzonder eiland, gaat u met de veerboot terug. U overnacht weer in Townsville.

Lees meer

Tourism Queensland

Dag: 12 – 276 km

Airlie Beach

De route vervolgt zich langs de kust naar Airlie Beach.Waar u na aankomst kunt genieten op de mooie stranden en van de gezellige restaurants en bars. De Withsunday eilanden liggen hier voor de kust en ook whalewatchen behoort tot de mogelijkheden.

Lees meer

Great Pacific Travel-Jac Geenen

Dag: 13 – 0 km

Whitsunday Eilanden

Vanuit Airlie Beach gaat u vandaag weer de zee op om een dag te zeilen en snorkelen rondom de beroemde Whitsunday Eilanden. U luncht aan boord van de zeilboot die u aan het eind van de middag weer terug brengt naar Airlie Beach waar u weer overnacht.

Lees meer

Tourism Queensland

Dag: 14 – 503 km

Yeppoon

Soms is de afstand tussen twee bestemming te groot om in 1 dag te rijden. Een tussenstop in een gezellig en leuke plaatsje als Yeppoon is dan wel aangenaam. Er zijn fijne stranden en baaien om te zwemmen en wandelen. Perfect voor een ontspannende stop tijdens uw reis langs de oostkust van Australië.

Lees meer

Tourism Queensland

Dag: 15 – 426 km

Hervey Bay

U kunt vandaag uw reis vervolgen naar Hervey Bay. Het startpunt voor dagtochten naar Fraser Island en voor whale watching. Vandaar dat u hier 2 nachten verblijft om beide ervaringen mee te kunnen maken

Lees meer

Tourism Fraser Island

Dag: 17 – 0 km

Fraser Island

U wordt opgehaald bij uw hotel en gaat met de veerboot naar Fraser Island. Hier blijft u de hele dag. Aan het eind van de middag wordt u weer terug gebracht naar uw hotel.

Lees meer

Tourism Queensland

Dag: 18 – 286 km

Brisbane

Vandaag komt u aan in de eindbestemming van uw reis, Brisbane. Een gezellige en bijzondere stad. Een mooie plek om tijdens een gezellig diner nog even terug te kijken op de prachtige reis en u voor te bereiden op de reis naar huis of een stop van een paar dagen in Sydney.

Lees meer

Great Pacific Travel

Dag: 20 – 0 km

Vandaag komt een einde aan uw tropisch avontuur aan de oostkust van Australië. U vertrekt naar Amsterdam.
Via een tussenstop in een van de Aziatische steden komt u hier de volgend dag aan.

In Brsibane eindigt deze reis langs de tropische oostkust van Australie. Als u meer tijd heeft kunt deze reis verlengen en vanuit Brisbane een vlucht nemen naar Sydney en hier enkele dagen verblijven om deze iconische wereldstad met het beroemde Opara House, Harbour Brigde en Bondi Beach te verkennen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Wilt u ook een onvergetelijke reiservaring beleven, vraag uw droomreis aan!

We zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×