Gildestraat 1 Heerhugowaard +31 40-2618782

Book Safe Garantie

Wilt u met een gerust gevoel uw vakantie voor 2021 of 2022 boeken?

Het kan met onze Book Safe Garantie.

U hoeft u plannen voor uw vakantie niet in de ijskast te zetten en kunt uw reis nu al vastleggen.Reizen met een camper is een zeer gewilde manier van reizen in dit corona tijdperk aangezien reizen met een camper een relatief veilige manier van reizen is.

Onze Book Safe Garantie zorgt ervoor dat u de reis kunt uitstippelen en volop kunt genieten van het vooruitzicht op een mooie vakantie in 2021 of 2022.  Met deze garantie kunt u uw geboekte reis tot 6 weken voor vertrek kosteloos annuleren indien er sprake is van een negatief reisadvies (code oranje of rood) voor uw reisbestemming.

Waarom hebben we besloten om deze garantie aan te bieden?

Door het uitstellen van uw reisplannen voor 2021 kunt u niet profiteren van de vroegboekkortingen welke nu aangeboden worden. Dit is natuurlijk zonde. Waarom zou u door te wachten met het boeken van uw reis, later in het jaar meer betalen voor dezelfde reis. Door de Book Safe Garantie bieden wij u de mogelijkheid om de reis nu definitief vast te leggen tegen een gunstige prijs, daarbij rekening houdend met een negatief reisadvies.

 

De voorwaarden van deze boekings-garantie zijn:

– De Book Safe Garantie geldt voor de pakketreizen met SGR-dekking geboekt voor 31 maart 2021.
– Vanaf 8 weken voor vertrek kunt u kostenloos annuleren indien er sprake is van het corona-virus en een negatief reisadvies.
– Deze garantie vervalt als 6 weken voor vertrek uw reisbestemming code groen of geel heeft.
– Na deze 6 weken gelden de reguliere voorwaarden.
– Indien er reisonderdelen zijn welke niet onder deze regeling vallen zoals cruise-en of treinreizen, enkele bijzondere accomodaties dan zullen wij dit bij de offerte aangeven.

GreatLakes-Travel zorgt ervoor dat u dit jaar al voorpret heeft en volgend jaar kunt genieten van een welverdiende vakantie naar Australie of Nieuw-Zeeland met de zekerheid van de SGR- garantie en het Calamiteitenfonds.
Wij adviseren u graag over uw voorgenomen reisplannen waarbij het huidige corona-risico zoveel mogelijk wordt beperkt.

 

Wilt u ook een onvergetelijke reiservaring beleven, vraag uw droomreis aan!

We zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×