Gildestraat 1 Heerhugowaard +31 40-2618782

Marlborough Excursies

Excursies in Marlborough

U bent nu in het gebied van de Marlborough Sounds. Een uitgestrekt waterrijk gebied met veel stranden, baaien en inhammen.

Ideaal voor een paar dagen te verblijven en de omgeving te verkennen. Dat kan met een paar mooie excursies. U kunt gaan wandelen of boottochten maken. Waarbij u op een bepaald punt wordt afgezet. Dan gaat u een mooie wandeling maken, een stukje van de Queen Charlotte Track, en wordt op het eindpunt weer opgehaald.

De Sounds zijn ook de plek om in een kleine groep mooie kajak tochten te maken. Uit ziet Jan van Genten duiken in zee, zeehonden, dolfijnen of mogelijk zelfs orka’s zwemmen in de wateren van de Marlborough Sounds. Nieuw -Zeelandse natuur ten top!

Afhankelijk van uw reisplan kunnen we een mooie excursie voor u reserveren. En kunt u optimaal genieten van al het moois de Sounds te bieden hebben.

Marlborough Sound

Als u de kaart van de Marlborough Sounds bekijkt, ziet u een vreemde wirwar van zeearmen, bergkammen, eilanden en baaien. Het lijkt hier op een Noors fjordenlandschap. Het is hier een stuk warmer, tro....

Excursies in Marlborough Sound

Wilt u ook een onvergetelijke reiservaring beleven, vraag uw droomreis aan!

We zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×