Klik hier voor een reisidee naar Nieuw-Zeeland
Contact informatie Contact informatie Contact informatie
Lees onze aanbevelingen
Stichting Garantiefonds Reisgelden Australië specialist Calamiteitenfonds Kiwi specialist

Kia Ora!

Een typische Nieuw-Zeelandse begroeting!

Nieuw-Zeeland is het land van prachtige ongerepte afwisselende natuur. Geisers, actieve (zee)vulkanen, fjorden, besneeuwde bergtoppen, prachtige baaien, zeehonden, zeeleeuwen, 5 verschillende soorten pinguïns het is allemaal te vinden in een land kleiner dan het Verenigd Koninkrijk. Het is er makkelijk rondreizen door de goede infrastructuur & de behulpzame bewoners. Tijdens een rondreis Nieuw-Zeelandgoerganiseerd door Great Pacific Travel reist u per auto of camper zelfstandig op uw eigen tempo door het land. Uiteraard weten we u te adviseren over de bijzondere overnachtinglocaties, unieke kleinschalige excursies & leuke restaurantjes omdat onze medewerkers gewoond, gereisd & gewerkt hebben in dit prachtige land. Belangrijk uitgangspunt van alle onze reizen is dat we u wensen centraal stellen en dit combineren met onze kennis over de gebieden.

Bekijk ons uitgebreide aanbod van rondreizen in Australië en Nieuw-Zeeland in de online brochure of klik hier om direct een offerte aan te vragen.

Haka, Maori's
©James Heremaia, Tourism New Zealand

Nieuw-Zeeland Noordereiland

Maori cultuur, actieve (zee)vulkanen, geisers, prachtige stranden & walvis/dolfijnexcursies zijn enkele hoogtepunten van een bezoek aan het noordereiland van Nieuw-Zeeland. Klik op bovenstaande link voor meer informatie!

Reistip: Kia Ora hotelreis of Aotearoa camperreis

Lake Matheson

©Tourism Westcoast of the Southern Alps

Nieuw-Zeeland Zuidereiland

Uitgestrekte oerwouden, prachtige bergketens, sprookjesachtige fjorden, zeeleeuwen, zeehonden, pinguïns & gletsjers zijn enkele hoogtepunten van een bezoek aan het zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Klik op bovenstaande link voor meer informatie!

Tip: Kia Ora hotelreis of Globetrotter reis