Gildestraat 1 Heerhugowaard +31 40-2618782

Subject: Bye bye down under….

Hai,

Nu we alweer 2 weken thuis zijn (helaas), dacht ik dat het de hoogste tijd is om jou nog even te mailen.
Allereerst om je enorm te bedanken voor alles wat je voor ons gedaan en geregeld hebt. Echt top! We hebben een super reis in Aussie gehad!
Om eerlijk te zijn: we wilden nog graag blijven. Wat een prachtig land, relaxte mensen en prachtig weer. Heerlijk!
De meiden hebben ook echt genoten. Ze wilden eerst helemaal niet meer alleen slapen toen we weer thuis waren. Het was natuurlijk veel gezelliger met z’n allen in de camper!
De camper was ook echt super.  En wat ook fijn was, was dat we toch het volledige verzekeringspakket genomen hadden.

We hebben in 6 weken met een camper gereisd van Cairns naar Adelaide. Een fantastische route waarbij we van veel hoogtepunten hebben genoten! Vooral Cape Tribulation heeft veel indruk gemaakt. De prachtige stranden en regenwouden zijn super. Ook Undara Vulcanic Parc was onvergetelijk. Vooral voor onze meiden, want het was daar voor het eerst dat we in grote aantallen kangoeroes om onze camper hadden hoppen. De stranden langs de oostkust zijn echt prachtig. Vaak ben je er helemaal alleen en kun je genieten van een stevige branding. Een ander hoogtepunt was natuurlijk Sydney. Wat een stad! Daar kun je je zeker een week vermaken. Verder naar het zuiden hebben we de Great Ocean Road gereden met stralend weer. Wat een indrukwekkende rostpartijen! Om stil van te worden. Bij Kennett river was een hele leuke camping waar de koala’s over de camping lopen en heel veel vogels te zien zijn. 6 weken lijkt een lange periode, maar het is werkelijk omgevlogen. Het land van no worries gaan we zeker nog een keer bezoeken!

Kortom, we hebben echt een fantastische reis gehad waar we met een heel warm gevoel aan terug denken!

Een hele fijne jaarwisseling

Groetjes,

Wilt u ook een onvergetelijke reiservaring beleven, vraag uw droomreis aan!

We zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×