Gildestraat 1 Heerhugowaard +31 40-2618782

Napier Excursies

Excursies in Napier

Napier, de Art Deco hoofdstad van Nieuw-Zeeland.
Weinig plaatsen in de wereld hebben zo’n brede vertegenwoordiging van Art Deco stijlen in zo’n beperkt gebied, dat is de reden waarom de stad terecht bekend is geworden als de Art Deco hoofdstad. In 1931 maakte een aarbeving met een kracht van 7.8 op de schaal van richter de steden Napier en Hasting met de grond gelijk. De bevolking ging aan de slag en pakte de herbouw voorvarend aan. Uit de puinhopen herrees een heel nieuwe stad. De bouwstijl toen was Art Deco. Dat is waarom er hier op een beperk oppervlak zoveel Art Deco huizen en gebouwen te vinden zijn.
Napier telt ongeveer 65.000 inwoners. De omgeving is zeer geschikt voor de teelt van groente, fruit en druiven. Dit komt door de vuchtbare grond en het meditarraan klimaat.
Er hangt in Napier een relaxte sfeer door de mooie gebouwen en ligging, het lekkere klimaat en een goede restaurant- en pubsfeer. Vooral de Ahuriri Wharf bruist en heeft verschillende hippe eetgelegenheden, bars en café’s.
Napier is de thuisbasis van vele goede wijnhuizen, fantastische restaurants, bars en cafés. De boetiekjes zijn een must om te bezoeken en de prachtig getransformeerde Marine Parade is zeker een wandeling waard.

Op de fiets door een van de beste wijngebieden van Nieuw-Zeeland

Op de fiets door het wijngebied van Hawkes Bay. Met onderweg de gelegenheid om te proeven. Lees meer

Job

Nieuw-Zeeland

  Hallo allemaal, Dank voor een prachtige reis door New-Zealand! Alles klopte, alles was makkelijk te vinden, allemaal PRIMA onderkomens, uitstekend! Zoals dat heet: I'll…

Wilt u ook een onvergetelijke reiservaring beleven, vraag uw droomreis aan!

We zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×