Gildestraat 1 Heerhugowaard +31 40-2618782

Subject: Bedankt!

Hoi allemaal
Inmiddels zijn we alweer 1,5 week terug en begint morgen het werkende leventje weer. We hebben het echt helemaal super gehad de afgelopen tijd. Wat hebben we veel mooie plekken gezien en wat was het heerlijk in de camper. Relaxed leventje op die manier. Tijd is helaas omgevlogen. Alles was ook zo super goed geregeld door jou dat we ons nergens zorgen/druk over hoefden te maken. Super bedankt daarvoor!!! We hebben je inmiddels aanbevolen bij anderen die ook plannen hebben om een dergelijke reis te maken.
Voor jouw info: op Fiji en in Nieuw Zeeland hoef je tegenwoordig geen vertrekbelasting meer te betalen. Op de Cook Eilanden is de vertrekbelasting NZD 55,- p.p. De accommodatie op Rarotonga was verouderd en viel ons iets tegen (bar was gesloten tijdens oud & nieuw, we voelden ons daar niet speciaal, op de plaatjes zag het er mooier uit dan in het echt). Het hotel op Aitutaki was echt geweldig. Wat was het daar mooi en wat voelde we ons daar op ons gemak. Echt een goed advies van je om Aitutaki in het reisschema op te nemen.
Nogmaals super bedankt voor alles. Mocht je nog andere info willen, dan hoor ik het graag.
Groeten,

Wilt u ook een onvergetelijke reiservaring beleven, vraag uw droomreis aan!

We zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×