Gildestraat 1 Heerhugowaard +31 40-2618782

Subject: NZ commentaar

  Hallo Travelers,

Bij deze nog een terugkoppeling over onze ervaringen.

We hebben genoten van het vele natuurschoon en zijn dierenwereld.

We hielden rekening met een intensief dagprogramma maar het was rustiger dan verwacht. Elke dag hadden we genoeg tijd om alle voorgenomen bezienswaardigheden te bezoeken. Zoals we je reeds eerder hebben gemaild zijn we zeer tevreden over de organisatie. Dit is de 3ex dat we een reis op maat hebben geboekt en de 1e x dat alles probleemloos is verlopen. COMPLIMENT voor jullie.

We hebben vele accommodaties gehad, van eenvoudig tot zeer apart. Bij enkele willen we nog een opmerking plaatsen.

-In Tongariro, Bayview Grand Chateau, hebben we ontbijt bijgeboekt, tot onze tevredenheid. Een ruime keuze aan brood en beleg.

-De bedopmaak van Blue RIdge in Te Anau was geweldig met zelfs een bontvel over het bed gedrapeerd. Hier ook een zitbankje waardoor we niet genoodzaakt waren vanaf het bed TV te kijken. Echter, bij dit adres hebben we toch onze bedenkingen.Op de dag van aankomst bleek er in het keukentje geen vaatdoek en theedoek te zijn. Ze gaf zelf aan dit vergeten te zijn. Wel stond er een half karafje met port en 2 bonbons klaar. De volgende dag werd de karaf weer bijgevuld. Daarna niet meer. Het ontbijt bestond uit te roosteren brood en of zelfgemaakte muffins of croissants met geen kaas of vlees, alleen maar jam en honing, Je kon wel een ei, spek, tomaat en champignons laten bakken. De hoeveelheid yoghurt en vers fruit was bescheiden. De hoeveelheid die voor 8 personen werd aangeboden zou ikzelf aanbieden voor 4 personen.

-Een TOPPER was zeker Nisbett Cottage in Dunedin, in combinatie met de pinguinswalk en de excursie later op de dag.De kamer was prachtig en het ontbijt was TOP. Hier zelfs gerookte zalm, camembert, kaas en vlees met diverse soorten brood . Op dag 2 zelfs nog zelfgebakken cake erbij.Op de dag van aankomst kregen we een fles wijn aangeboden. Wat de pinguin-excursie betreft nog even het volgende. We werden verrast door de vroege tijd van opstaan. Dit hebben we je al laten weten.

-De laatste topper was de grote winnaar, het Allegrahouse waar de topsuite gereserveerd was. Wat een uitzicht vanaf een prachtige kamer. Ook hier een uitstekend ontbijt,Vergelijkbaar met Nisbett.

Het duiken was zeer mooi. Op de reis naar Paihia hebben we de duikschool niet bezocht in verband met tijdgebrek. Dit bleek echter geen probleem te zijn. Op de duikdag zelf was Henk om 08.00 uur ter plaatse aanwezig. Het verstrekken van de uitrusting liep gesmeerd en ook de administratieve afhandeling. De briefing op de boot was zeer uitgebreid. Deze duikschool is een aanrader.

(noot Great Pacific Travel: uit deze ervaring in het verleden hebben we de duiklokatie in Nieuw-Zeeland aangeraden. Alhoewel Nieuw-Zeeland minder bekendt staat als duikbestemming dan bijvoorbeeld Australië of sommige eilanden in de Pacific, is het duiken bij de Poor Knights eilanden groep voor de duiker met brevet een bijzondere ervaring door de verschillende klimaattypes die hier ook onderwater elkaar ontmoeten).

Wij weten nog niet wat de volgende grote reis zal zijn maar bv. Australië staat ook nog op ons verlanglijstje.

Mochten we hier serieus naar toe willen dan zullen we zeker weer gebruik maken van jullie diensten en service.

Nogmaals, hartelijk dank.

Vriendelijk groetend,

Wilt u ook een onvergetelijke reiservaring beleven, vraag uw droomreis aan!

We zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×