Gildestraat 1 Heerhugowaard +31 40-2618782

Onze Service

De service van GreatPacificTravel in een notedop.

Onze service  voor u als reiziger.

Een reis naar Australië en Nieuw-Zeeland lijkt een hele onderneming. Met de goede voorbereiding van GreatPacificTravel is Australië en Nieuw-Zeeland echter dichterbij dan u misschien denkt!

Onze service bestaat uit het voorbereiden van de reis en de begeleiding van u, de reiziger, tijdens uw reis.

  • Voordat u op reis gaat bespreken wij graag uw interesse en uw verwachtingen met betrekking tot uw Australië of Nieuw-Zeeland reis, zodat wij het reisprogramma optimaal op uw wensen kunnen afstemmen. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.
  • Na boeking ontvangt u van ons een uitgebreid informatiepakket en specifieke informatie over de reis die u heeft gekozen. Alle afspraken worden op email bevestigd zodat u precies weet waar u aan toe bent.
  • Als u tijdens uw reis extra service nodig heeft kunt u ons bellen op maandag t/m vrijdag van 09:00-17:00 uur Nederlandse tijd, tel. 040-2618782. Tevens hebben wij in Australië en Nieuw-Zeeland een lokale agent die u 24 uur per dag klaar staat om uw vragen te beantwoorden. Het nummer van de agent vindt u in uw reispapieren.

Wilt u ook een onvergetelijke reiservaring beleven, vraag uw droomreis aan!

We zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×