Gildestraat 1 Heerhugowaard +31 40-2618782

Wij zijn weer terug na een geweldige vakantie.

 

Beste GreatPacificTravel,

Wij zijn weer terug na een geweldige vakantie.

Er zijn enkele ( kleine) zaken die ik door wil geven misschien in het belang van volgende vakantiegangers!

– Op de voucher van de huurauto stond Apollocars. Op het aangegeven adres konden we die niet ontdekken, we zijn het maar gaan vragen en toen bleek dat we bij Hertz moesten zijn.

– De ‘walkabout’ was fantastisch! Maar……. in de folder van de walkabout , die in Old Leura Dairy lag, stond dat deze tocht niet geschikt was voor mensen boven de 55 jaar. De mevr. van de receptie heeft dat toen voor ons nagevraagd en dat bleek inderdaad het geval. Doordat wij op de afgesproken dag de enigen waren heeft ‘Evan’ de tocht aan onze leeftijd aangepast. Maar het was nog steeds eigenlijk te zwaar! Wij hadden het niet willen missen, maar hebben wel 4 dagen krom gelopen van de spierpijn. Niet dat dat erg was maar er kunnen ook andere problemen ontstaan.Wij waren verbaasd dat hij zich aboriginal noemt ( of mag noemen) terwijl hij de indruk wekt net zo blank te zijn als jij en ik! Hij had er een hele verklaring voor, maar wij hadden daar een ‘vreemd’ gevoel bij. Maar goed hij heeft ons een geweldige dag bezorgd, dus het is verder wellicht niet van belang.

– Solitary islands lodge.

Dit is een paradijsje!!!  De eigenaresse is niets te veel, het is geweldig mooi gelegen. Je kunt vanaf je balkonnetje de walvissen zien in zee en mevr. heeft er zelfs aan gedacht een verrekijker voor dat doel neer te zetten! We hebben beloofd bij jullie een goed woordje voor deze lokatie te doen want ze zouden dolgraag meer mensen uit het buitenland hebben. Ons inziens is het echt de moeite waard.

Zoals je ziet zijn het wat kleine dingen maar het leek me dat jullie dit wel moeten weten.

Verder klopte alles prima,

vriendelijke groeten,

Wilt u ook een onvergetelijke reiservaring beleven, vraag uw droomreis aan!

We zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×