Reisideeën Australië
Klik hier voor een reisidee naar Australië
Contact informatie Contact informatie Contact informatie
Lees onze aanbevelingen
Stichting Garantiefonds Reisgelden Australië specialist Calamiteitenfonds Kiwi specialist

G’day Mates!

Een typische Australische begroeting!

Australië is het land van de No Worries (geen zorgen mentaliteit), uitgestrekte nationale parken, rode outback, groene regenwouden, mythische Aboriginal cultuur, bruisende steden & prachtige stranden. Het is er makkelijk rondreizen door de goede infrastructuur & de behulpzame bewoners. Tijdens de georganiseerde rondreizen Australië die we aanbieden reist u per auto of camper zelfstandig op uw eigen tempo door het land. Uiteraard weten we u te adviseren over de bijzondere overnachtinglocaties, unieke kleinschalige excursies & leuke restaurantjes omdat onze medewerkers gewoond, gereisd & gewerkt hebben in dit prachtige land. Belangrijk uitgangspunt van alle onze reizen is dat we u wensen centraal stellen en dit combineren met onze kennis over de gebieden.

Bekijk ons uitgebreide aanbod van rondreizen in Australië en Nieuw-Zeeland hieronder of klik hier om direct een offerte aan te vragen. We zijn met recht de specialist in droomreizen Australië.

Great Barrier Reef

Oostkust (Sydney-Cairns)

Een van de meest populaire trajecten  in Australië is een reisvan Sydney naar Cairns. Hoogtepunten als Sydney zelf in de staat New South Wales, worden afgewisseld met het Great Barrier Reef & de paradijselijke eilanden de Whitsundays in Queensland.

Tip: City, reef & rainforest reis, deze reis kunt u natuurlijk ook met de camper maken.

Verkeersbord Australische stijl

Oostkust (Sydney-Adelaide)

De zuidkust van Australië wordt gekenmerkt door prachtige kustlijnen, bergen & uitgestrekte bossen & wildlife zoals koala’s & kangoeroes. Hoogtepunten op een reis door dit gebied zijn: de Great Ocean Road, het berggebied de Grampians, cultureel Melbourne & Kangaroo Island. U reist door de staten New South Wales,Victoria & South Australia.

Tip: Southern Cross hotelreis of Freedom of the South camperreis.

Walvishaai Ningaloo Reef

Westkust (Perth-Darwin)

Het wilde westen gaat ook zeker op voor de Australische westkust. Verlaten stranden, ruige nationale parken, een prachtig rif en een tropisch noorden kenmerken dit gebied. Houdt u er rekening mee dat de rijafstanden in de staten Western Australia & Northern Territory in het algemeen wat langer zijn dan aan de Australische oostkust.

Tip: Wild Wild West camperreis.

Uluru_BIG_small

Outback Australië

Outback Australië is een gebied wat eigenlijk in alle staten van het land terug te vinden. Is maar het hart van dit gebied vindt u in de staat Northern Territory waar u natuurlijk het mythische Uluru/Ayers rock aantreft. Maar laat u ook vooral eens adviseren over minder bekende outback regio’s door onze ervaren medewerkers!

Tip!: Ozzie Highlights of Dreamtime & Reef hotelreizen